Informace o článku
o srdečních záležitostech IV. Clairefontaine Ponechala jsem si účelně na konec..muhehe... I já jsem byla v začátcích Racing clubu Finiš v roli člena, ...
draacedraace
DOSTIHYDOSTIHY
11.03.2007 20:50:0011.03.2007 20:50:00

nejen o Velké Pardubické VI.

o srdečních záležitostech IV.

Clairefontaine


Ponechala jsem si účelně na konec..muhehe... I já jsem byla v začátcích Racing clubu Finiš v roli člena, heeeč:o) První sezónu s klisnou Clairefontaine jsem tedy prožívala v roli rádoby spolumajitelky dostihového koně a ráda na to vzpomínám. A „Klárka“ mi (nám) zrovna v "našich" Varech vyhráááála...........:o)



No a to nejlepší na konec...

***** Scyris *****

Je tady třeba nějaký komentář?:o) Tak jo, pár vět. Scyris mne poprvé dostal tím, jak rozsekal Tribal Instincta v prestižním dostihu den před Velkou Pardubickou, a nejen soupeře, protože do kolen šel i trenér Fr. Holčák. Do té doby nevýrazný šiml se vypracoval v excelentního sprintera, který v posledních letech nemá konkurenta, ne náhodou se mu přezdívá „bílý blesk“. A kdy jsem mu začala víc než fandit? Po zveřejnění tohoto záběru, na které Scyris hodně připomíná Fina a Tribal Instinct Amíka. Když jsem tuhle fotku připíchla ve stáji na dveře s nápisem Dostihové centrum Fino & Amík, leckdo to sežral i s navijákem, že prý dobrá fotomontáž. Akorát ten Scyris by měl být na fotce menší než Tribal:o)


Já myslím, že stačí... i když těch hajter bylo víc. Mnohem víc. Ďábel Eklerer, paličák Hagard, fantastická a nezapomenutelná Ohne Sorge, Harmony, Silnar, Rabín, Rainbow Hero, Soderáno, Lymond, Salvator, College Classic... Možná si dám tu práci je sem sepsat, ale dneska fakt ne. Muhehe.

Daja Swito
tralala, tralala, kočička se vdávala, už mi z toho hrabe... muheheheeeeee.... PLOP

foto: Martin Cáp, Tomáš Holcbecher

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

A...to vlevo fakt není Fino? :o)))

A...to vlevo fakt není Fino? :o)))
Gravatar

Čus t yznáš Eklerera ?? jestli jo tak se...

Čus t yznáš Eklerera ?? jestli jo tak se mi prosím ozvy na můj email.Díkes