Informace o článku
další zásah Bílý projektil opět zabodoval. Na dráze Ebreichsdorfu v Großer Preis der TEG - Internationaler Austria-Preis (1300 m, 10 000 eur) předvedl...
draacedraace
DOSTIHYDOSTIHY
14.09.2008 23:12:0014.09.2008 23:12:00

Scyris po třiatřicáté vítězně !!!

další zásah


Bílý projektil opět zabodoval. Na dráze Ebreichsdorfu v Großer Preis der TEG - Internationaler Austria-Preis (1300 m, 10 000 eur) předvedl excelentní výkon, kdy soupeřům spolu s Martinou Havelkovou v sedle ukázali soupeřům záda s téměř šestidélkovou převahou. V jeho věku další mimořádný výsledek a dle vyjádření PR poslední sprinterský dostih, který mu v jeho sbírce chyběl.

Scyris je hlášen příští týden do Prahy, což mě tak trošku (tak trošku víc) žere, protože ze soboty na neděli v Praglu budeme (Paul van Dyk); leč kvůli závodům s našimi hajtrami hned ráno odjíždíme zpět do KV. Zákon schválnosti opět udeřil. Takže tímto apeluji na majitele Scyrise (Dr. Charvát), aby ho opět nasadil do Svatováclavské ceny, která se poběží za 14 dní. Pravdou je, že po Ebreichsdorfu je hřebec rozběhaný, ale mně to opět způsobí muka-dilema. Navíc když soutěžím v jednom dni já i Scyris, tak se to některému z nás ne úplně povede:o)

Velká gratulace do Velkých Karlovic. Má radost, že Scyris poputuje do Napajedel, místo do Polska, se nedá popsat. Přece jen je to blíž:o)


draace
Úžasný kůň.
Bude bez něho na dráze smutno.


Foto: Jiří Jícha
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: