Informace o článku
V hlavní roli border kolie /dospělá, avšak blíže neurčeného množství rozumu a přirozené inteligence/ 1) Stojíte-li na zemi vedle koně, border kolie se...
draacedraace
o mé bordel koliio mé bordel kolii
09.09.2008 22:23:0009.09.2008 22:23:00

Úterní poznatky pejskařovy


V hlavní roli border kolie

/dospělá, avšak blíže neurčeného množství rozumu a přirozené inteligence/

1) Stojíte-li na zemi vedle koně, border kolie se k Vám v obavě před koněm nepřiblíží ani na metr.

2) Sednete-li na koně, border kolie se plete koni mezi nohami i pod břichem.

3) Pátráte-li ze sedla po border kolii vpravo, je zaručeně vlevo, přestože jste rozmazaného „cosi“ před vteřinou a půl prokazatelně viděli vpravo.

4) Pátráte-li ze sedla po border kolii vlevo, tak vězte, že není nikde. Po bližším ohledání zjistíte, že ani ne tak nikde, jako spíš někde, což se dá snadno definovat jako „všude“, avšak zásadně tam, kam se zrovna nedíváte.

5) Border kolie musí z dvoumetrového břehu do řeky nadšeně skákat, aby Vám co nejefektněji poplašila koně.

6) Border kolie opouštějící řeku také plaší koně.

7) Border kolie dvakrát vykoupaná v řece využije prvního chcíplého krtka, aby se v něm nadšeně vyválela.

8) Border kolie je na cizí jméno hluchá.

9) Border kolie je hluchá i své vlastní jméno, pakliže považuje za důležitější jít provokovat rotvajlera, kterého se samozřejmě hrozně rád plaší kůň.

10) Border kolie radši utíká za cyklistou než za koněm, a to zásadně v momentě, kdy s koněm bojujete o tempo, směr i vlastní život, a nelze tudíž pískat na prsty.

11) Border kolie zničí ty dostihové časopisy, které jste doposud nečetli.

Závěrečný dodatek:

Border kolie je tutově překlep: správě by to totiž mělo být BORDEL KOLIE :o)
(viz foto)


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

já jí miluju!!!!Ta mě vždycky pobaví,mrš...

já jí miluju!!!!Ta mě vždycky pobaví,mrška jedna!!!:)
Gravatar

kibicka: a to máš na mysli draace anebo ...

kibicka: a to máš na mysli draace anebo bordel-kolii ? :-D
Gravatar

mám ke koním něco velmi podobného a lepš...

mám ke koním něco velmi podobného a lepší pes ke koním neexistuje :o) takže přeju hodně štestí a společné radosti...
Gravatar

Pro ilustraci psychologický profil našic...

Pro ilustraci psychologický profil našich bordelek:Gemma-psycho,neovladatelná,paličatá až běda,vystřídala asi pět páníčků,než přišla k nám,s tím,že se s ní prostě nedá nic dělat.Odšlapala hodinu práce s ušlápnutým prstem od krávy-nikdo si toho nevšiml... Maid-Lakyny matka-psycho,pohled volejte Bobála,jsem týraný pes, ovládá dokonale,když jsem jí přestala brát do práce,vykousala si chlupy na hrudi do krve,na protest. Furie-totální psycho,v práci téměř dokonalá,na závodech se zhroutí a leží a čumí... Tom-ten jediný je normální,protože je úplně blbej... Berry-psycho,když nemá práci,kouše dřevo ve cvingru... Deli-úplný psycho,pohled volejte Bobála má téměř neustále,při povelu lehni mimo práci sebou plácne na záda a počůrá se,cvingr kouše z druhé strany... Marmeláda-psycho,málem uštvala kůzle za mého povykování "to stačí",cvingr kouše taky... Megera-totální psycho,doma leze po okením parapetu... Já ty psy fakt netýrám,fakt ne.:-))
Gravatar

Dát psovi jméno Megera či Furie, to už l...

Dát psovi jméno Megera či Furie, to už leccos naznačuje. Ale Marmeláda a Laskonka vedou:o))) Jinak tatínek po HLASITÉM ranním excesu (tři bernští salašničtí vs bordel kolie, skrz plot) přejmenoval "Laky" na "Kvaky". Inteligentní bordel kolie zkrátka ví, jak se chovat, když je odložena do péče rodičům:o)
Gravatar

No ten náš Endy byl už přejmenován na: b...

No ten náš Endy byl už přejmenován na: blbce, cvoka, prdelku, Zagorku, héérečku, piškota, čumáčka, ňufáčka a suverénně nejčastěji je to prostě "prcek" :-D A pohled volejte Bobála já nazývám pohled alá Mulder :-D Ano - nic jsem neudělal, za nic nemůžu, já neviňátko, mám hlad, pusť mě dovnitř - všechno tohle to vyjadřuje..