Informace o článku
posedlost s LOST Tak už nejenom já jsem do toho spadl(a)... a nevydržel(a) post pravidelného TV diváka, těšícího se od dílu k dílu, muhehe...:o) A tak...
draacedraace
na čem ujíždímna čem ujíždím
13.01.2007 1:27:0013.01.2007 1:27:00

už zase

posedlost s LOST

Tak už nejenom já jsem do toho spadl(a)... a nevydržel(a) post pravidelného TV diváka, těšícího se od dílu k dílu, muhehe...:o)
A tak přivítejme v našich řadách Frosta. Jen by mne zajímalo, jestli se teď ještě dívá na Desmondův příběh s tlačítkem anebo už se spánkově připravuje na vstávání v pět ráno:o)))

A propos, já mám související mánii. Jeden z dílů LOST, odvysílaný minulý týden, končil skvělou skladbou, která atmosféru umocnila víc než skvěle. Důkaz, že hudba nepotřebuje umět jazyky, stačí poslouchat... zbláznila jsem se do té písně, fakt že jo. Další z emocí, která by mne jinak nezasáhla, bez spojitosti s dějem filmu, prostě moment, na který se nezapomíná, který zůstane pevně vryt do šedé kůry mozkové a rozvibruje ji, jakmile zazní jediný tón onoho tracku. Dokonalá scéna, především onen moment, kdy došly baterie – po minutách blaženosti zásah tvrdou realitou. „Svět“ se sluchátky na uši vypadá totiž úplně jinak. Vykresluje obrazy v jiném světle...
A tak jsem se jala shánět verzi s titulky, že ten song chci. A kdo mi výrazně helpnul, kde pátrat? Frost. Takže si užíváme oba, hahaha.

Jestli se ptáte, proč sakra ještě nespím,
tak právě kvůli Delicate od Damien Rice.
Famózní záležitost.

Daja Swito
no konečně jsem zase něčeho fanoušek:o)

A nemůžu si odpustit jeden prosincový screen... muhehe a mlaaask a PLOP:o)))



Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Hele nenapovídej zase, jo ?!?! ;o))) Jak...

Hele nenapovídej zase, jo ?!?! ;o))) Jakej Desmond ? Jaký tlačítko ? Já na to od páteční skoronoci nekoukal, protože jsem celou sobotu jezdil a v neděli se věnoval návštěve... A nechci slyšet žádný další indicie ani lákadla neb hrozí, že to tady jinak hned při pondělku zabalim a pojedu domů zírat na monitor :-)))
Gravatar

Je pravdou, že jsem v LOST notně pozadu....

Je pravdou, že jsem v LOST notně pozadu. Je pravdou, že nemám DVD s dalšími díly (jako někdo, muhehe:-)), a proto jsem odkázán pouze nab TV. Nicméně na druhou stranu vím, jaké úsilí stálo vložení tohoto print screenu, tudíž poklona a potlesk autorce ;-)
Gravatar

pro Frost - tahle indicie ti k ničemu ne...

pro Frost - tahle indicie ti k ničemu není a víc ti neprozradím, neboj:o) Jenom ti doporučuju se hodně zaměřit na obličeje vedlejších postav, aby ses pak jako já nemusel vracet s tím, že "tenhle ksicht už tam sakra někde byl"...:o))) A pak: skutečně jsem nemohla tušit, že ti přijede návštěva, tak nějak jsem počítala s tím, že na net přijdeš v pondělí a to že už budeš v obraze, hahaha