Informace o článku
konec posedLOSTi...... Že by konečně?:o))) Kdepak. Pauza. Nucená pauza, protože víc dílů zkrátka k mání není. Naštěstí, protože jinak už by mne museli...
draacedraace
na čem ujíždímna čem ujíždím
04.01.2007 0:52:0004.01.2007 0:52:00

no jo, už zase...:o)

konec posedLOSTi...... Že by konečně?:o)))

Kdepak. Pauza. Nucená pauza, protože víc dílů zkrátka k mání není. Naštěstí, protože jinak už by mne museli z toho monitoru seškrabovat násilím. Bych nevěřila, jak člověk dokáže propadnout televiznímu seriálu. Chápete to? Já, zarytý odpůrce zírání na bednu? I když v případě LOST jde více o zvědavost než o samotný děj. Přece jenom, to nutkání vědět, jestli svět opravdu zmizel... hehehe...:o)
Pro ty, kteří sledují první sérku na Nově: tohle je moje teorie, takže klid. Konec světa tam opravdu neproběhl.

Jinak před porážkou v diváckém soupeření mne a mé maminky mne zachránil jeden díl, který nešel pustit (špatně vypálené DVD). Takže jsem si ho ripla do jiného formátu, rovnou poupravila titulky a protáhla skrz BS player, čímž jsem dosáhla náskoku jednoho dílu. Maminka sice sjela poslední DVD už včera, ale tenhle díl rozpohybovat nedokázala... takže ho přeskočila... tudíž I´m winner...:o)))

A také jsem rozhořčena, protože když už jsem se konečně dočkala rozuzlení situace kolem Mr.Eka a proběhlé detonace, tak byl po návalu radosti „hurá, nezabilo ho to“ živ pouhých 35 min. Mr. Eko byl totiž můj favorit, grrr. Na to, že vážil hezkých pár kilo, se mi neobyčejně líbil, skutečné robustní charisma. Nicméně styl jeho úmrtí rozhodně stojí za přemýšlení, protože tam nemám ani já svou teorii...:o))) Seriál se přehoupl do fáze, kterou naštěstí natáčí profík; spadnout tohle téma do ruky tucťákovi, přestane to lidi bavit. Už je nutné si pokládat určité otázky, kam až může zaběhnout chování lidstva (nemůžu prozrazovat...)... Maminka prohlásila, že to je už dost krutý, a asi to vystihla přesně.

Takže se těšíme... ale tenhle měsíc už mi fakt dejte pokoooooooooooj....:o)

Daja Swito
zombie (půl Twin Peaks, půl LOST)


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Proč mám pocit, že jsem téměř totéž někd...

Proč mám pocit, že jsem téměř totéž někde četl zhruba před pěti minutama ??? ;-)
Gravatar

můžeš být hrdej, žes to měl dřív, než po...

můžeš být hrdej, žes to měl dřív, než populace zdejších čtenářů:o)
Gravatar

no však já hrdej jsem, to si nemysli :o)...

no však já hrdej jsem, to si nemysli :o))) ... Hele a co je tam vlevo za tu černou prapodivnou masu ? Dým po nějaký detonaci ? Kus přerostlý ovce ? Anebo snad TO NĚCO co v tý džungli pořád vrčí a občas klátí stromy jako dřevěný párátka ?
Gravatar

No řeknu ti to takhle: buď ti to budu mu...

No řeknu ti to takhle: buď ti to budu muset vyblít kompletně anebo vůbec. Ono to totiž jinak nejde. Každopádně je to jedna z těch "věcí", kterým doposud nikdo a nic nepřišel na kloub a dle mé teorie to je dvojího charakteru... hahaha...:o)
Gravatar

Ha, ha, já jsem si to myslel... Tak pros...

Ha, ha, já jsem si to myslel... Tak prosím nic nezvracet, kouknu se na to sám ;o)))
Gravatar

No proto:o)) Ale každopádně už je objasn...

No proto:o)) Ale každopádně už je objasněn původ ledních mědvědů, na tropickém ostrově. Jen mi vrtá hlavou, jestli jejich přítomnost bude mít v seriálu ještě nějaký účel, nebo jestli to bylo na obohacení záhad. I když něco mi našeptává, že nebudou pouhou kulisou
Gravatar

No tak ty lední medvědi mi zas až tak ul...

No tak ty lední medvědi mi zas až tak ultrazáhadný nepřijdou - předpokládam, že je nějaký v minulosti se zřícený letadlo převáželo z jedný ZOO do druhý a oni pád přežili, v rámci možností se aklimatizovali a počali se množit...
Gravatar

Ne-e. Medvědi byli, jak všechno nasvědču...

Ne-e. Medvědi byli, jak všechno nasvědčuje (mnou pochytané indicie), na ostrov dovezeni účelně. Otázkou je, proč. Ve třetí sérii probliknul záběr jakési základny á la antarktida, cosi jako poplach na tamější stanici. Takže nějaké pojítko bude, a to včetně polárních mědvědů přítomných na trop-ostrově. Je hafo zvířat, které může dělat v džungli bubáky, ale havárie ledních medvědů? myslim, že nikoliv...:o)))
Gravatar

a ohledně medvědů je tam ještě mnohem zá...

a ohledně medvědů je tam ještě mnohem zásadnější indicie, ale tu nemůžu prásknout, protože pak by nemělo cenu dojet si první sérku a zabíjet čas u druhé, hahaha:o)))
Gravatar

LOST je fakt povedenej...sice na mě už m...

LOST je fakt povedenej...sice na mě už moc dlouhej, ale pokaždý to zkončí tak, že se musím na ten další díl podívat...mě ale víc chytil PRISON BREAK, kterej je podle mě naprosto super a doufám, že ho budou dávat brzo i čechách :-)))
Gravatar

Hani... šmarjá, už žádnej povedenej seir...

Hani... šmarjá, už žádnej povedenej seirál do čech, nebo fakt u té televize zdechnu... hujahááá:o)
Gravatar

tak teda doufám, že ho nikdy nebudou dáv...

tak teda doufám, že ho nikdy nebudou dávat v čechách :-)))...doufám, že teď už je ti líp, ale stejně to nemyslím vážně, protože tenhle seriál opravdu stojí za to...jeden seriálek určitě ještě zvládneš...kort když hlavní role je fakt pěknej chlap :-)))