Informace o článku
Společenstvo prstenu Den první: Zúčastnil jsem se Elrondovy Rady. Byl jsem tam ze všech nejkrásnější. Souhlasil jsem, že doprovodím nějaké malé lidičk...
draacedraace
na čem ujíždímna čem ujíždím
03.02.2009 0:03:0003.02.2009 0:03:00

z Legolasova deníčku I.

Společenstvo prstenu

Den první: Zúčastnil jsem se Elrondovy Rady. Byl jsem tam ze všech nejkrásnější. Souhlasil jsem, že doprovodím nějaké malé lidičky do Mordoru, kde budou házet Prsten do sopky.

Den čtvrtý: Boromir je tak otravný. Proč s sebou musí pořád tahat ten štít, velký jak kolo od vozu? Vylezli jsme na Caradhras, ale ti neschopní lidé, kteří neumí chodit po sněhu, trvali na tom, abychom se vrátili zpátky. Stoprocentně jsem nejkrásnější clen Společenstva. Ať žiju!

Den šestý: V Morii je taková tma, že si ani nemůžu pořádně rozčesat vlasy. Mám hrozný strach, že se mi zacuchají. Skřeti jsou tak hloupí. Pořád jsem nejkrásnější.

Den desátý: Gandalf spadl do Stínu. A mně se dělá na nose beďar. Je to velmi vážná situace, neboť elfí beďary vydrží obvykle 500 a více let. I navzdory tomu jsem pořád nejkrásnější.

Den jedenáctý: V Lothlorienu. Mám podezření, že Galadriel by mohla být hezčí než já. Navíc jsem si naprosto jistý, že kopíruje můj účes. Já už jsem to tak nosil před tisícem let. Byla dost naštvaná, když jsem si z její fontány udělal bublinkovou koupel. Rozhodl jsem se ignorovat její řeči, že mé vlasy ucpaly odpad. Ani jediný vlásek mi nevypadl už 800 let, proč by mi měly vlasy začít padat zrovna teď? Zatím jsem pořád nejkrásnější.

Den třicátý: Všechno tohle pádlování v loďkách je mor na mou pleť. Aragorn začíná pokukovat po Frodovi. Sam ho zabije, jestli se o něco pokusí. Pořád jsem nejkrásnější.

Den třicátý třetí: Boromir v moci Prstenu. Je to tak únavné. Já rozhodně nemohu podlehnout vůli Prstenu, protože mám všechno, co potřebuji. To jest perfektní vlasy a pevný zadeček.

Den třicátý pátý: Boromir je mrtvý. Smrt byla dost ošklivá, což nebylo nutné. Aragorn jej políbil, když vydechl naposledy. Copak se člověk musí nechat probodat šípy skrz naskrz, aby si ho vůbec někdo všiml? Boromir rozhodne není krásnější než já. Nedokážu to pochopit. Asi budu trucovat. Frodo se Samem na cestě do Mordoru. Malinkatí človíčkové starající se jeden o druhého - vlastně docela roztomilé. Jsem si jistý, že Gimli má o mě zájem. Je to tak nespravedlivé, je mi jen do pasu, což muže být výhoda, ale silné copy a velká helma mě spíše odrazují. Myslím, že nás ještě cekají krušné chvíle. Velmi krušné.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: