Informace o článku
Proč odebírám denní zpravodajství od dvou hudebních serverů? Proč si tím nechávám denně zaplevelovat schránku, když mě to zahlcuje mraky nevýznamných ...
draacedraace
na čem ujíždímna čem ujíždím
21.10.2008 6:05:0021.10.2008 6:05:00

opět a zase :o(((


Proč odebírám denní zpravodajství od dvou hudebních serverů? Proč si tím nechávám denně zaplevelovat schránku, když mě to zahlcuje mraky nevýznamných informací?? Proč se o koncertu JMJ dozvím z TELEVIZE, na kterou se téměř vůbec nedívám???

Takže koncert, na který bych nemálo ráda vyrazila. Jean Michel Jarre se mi v uších usadil už jako frackovi, protože jeho „tučnáky“ (Oxygen) nepohrdlo ani totalitní vysílání, a o znělce jakéhosi matematického pořadu pro děti, kde pravděpodobně frčela právě Jarreho verze „Popcorn“, nemluvě. Nejvíce mě oslovil Metamorphoses (vzešlý z přelomu tisíciletí u egyptských pyramid?:o)

Živé vystoupení bych si sakra nechala líbit, tudíž je s ohledem na letošní DIVNÝ (a víc a víc mám chuť „divný“ nahrazovat hvězdičkami) normální, že nejlepší místa jsou již vyprodaná a že představení se uskuteční v O2 aréně, tedy ve zvukově nejméně vhodném místě. Tradiční živák budiž, tam jde o zpěv (pokud se po naplnění arény interpret do zvuku trefí, viz Madonna 2006), ale instrumentální show pod kopulí? Vyzní vůbec elektronická sóla mistrova, nebo se zvuk utopí ve vlastní šťávě??

A přesně z tohoto důvodu jsem na vážkách ohledně vstupenek. Pod podiem už místo není, takže jinde. Buď vedle za téměř 1.400 Kč nebo úplně nahoře u stropu naproti za litr. Výše peněz nechť je uměrná kvalitě zvuku: ale jak to sakra poznám? Vrazím čtrnáct stovek do změti tónů? Nebo risknu to nejzadnější místo u stropu, kde je vidět velké kulové? Vzadu údajně bývá zvuk OK (u PvD tomu tak při live bylo), ale platí pro „dole“; pro „nahoře“ velká neznámá.

A teď babo raď. Nevím si rady, nevím, na koho se obrátit. Tady je každá rada zatraceně drahá, stejně jako vstupenky. O2 arena budiž opět prokleta a zatracena. Ta by měla shořet, nikoliv průmyslový palác.

draace

No asi nepojedu.

Lepší nic než předražené zklamání:o(
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Dobrý den, mám takový dotaz. Co přesně s...

Dobrý den, mám takový dotaz. Co přesně se stane s koňmi, kteří skončí (přirozeným stářím) dostihovou kariéru ? Pokud mám být konkrétní, mám na mysli valacha Decent Fellowa, který jel minulý víkend svoji poslední Velkou. Aspoň tak jsem se doslechla. Díky za radu.
Gravatar

Padmé: co je věc čistě majitele daného k...

Padmé: co je věc čistě majitele daného koně. Stáj Wrbna koním zajišťuje důchod v Rudné, Viktor Komárek má všechny své přeživší dostiháky v Hubenově... Většina majitelů je však prodává dál, buď do sportu nebo na zahrádky. Pan Charvát několik svých koní věnoval, ale co bude konkrétně s Decentem, to netuším. Když bude příležitost, zeptám se.
Gravatar

Moc děkuju. A samozřejmě budu ráda přípa...

Moc děkuju. A samozřejmě budu ráda případně i za další informace. Kdybyste něco dalšího zjistila, napište mi třeba sem do komentářů. Hlavně bych byla ráda, kdyby měl Decent spokojený důchod a správnou péči jako do teď :O)
Gravatar

Padmé: tak jsem se zeptala, a jestli to ...

Padmé: tak jsem se zeptala, a jestli to dobře dopadne, tak Decík bude majitelem věnován své letité ošetřovatelce a teoreticky by měl zůstat na Bohuslavi. Přála bych jim to oběma, a jelikož jsem obdržela ultimátum ohledně návštěvy, tak nejspíš přivezu žhavé informace, příští týden:o)))