Informace o článku
Kdyby někomu ze čtenářů přebýval HDD (SATA II), tak já se jej mileráda ujmu. Nemám kam strkat MP3. Potřebovala bych zařízení s pevným diskem, které by...
draacedraace
na čem ujíždímna čem ujíždím
31.07.2008 6:54:0031.07.2008 6:54:00

o infinity

Kdyby někomu ze čtenářů přebýval HDD (SATA II), tak já se jej mileráda ujmu. Nemám kam strkat MP3. Potřebovala bych zařízení s pevným diskem, které by disponovalo neomezenou kapacitou (tak dobře – stačilo by cca 500GB), a fungovalo by přes USB. A aby nestálo víc než litr. Nevíte někdo?

Každopádně jsem odhalila, co mi v opravdu početné sbírce hitů 80.-90. let chybí. A domnívám se, že jde o song zásadní, který vtrhnul i do naškrobených celostátních českých rádií (svého času), a který mám navždy zafixovaný k „I promised Myself“. Kdo hádá „Infinity“, ať si připíše bod. Nadčasová záležitost, a mě upřímně mrzí, že mě to trklo teprve dnes, zhruba kolem páté hodiny ranní, kdy v rádiu běžela cover verze (mimochodem pěkně škaredá. Takhle zprznit kvalitní materiál... grrr). Takže nabízím původní, která ladila mým uším zhruba před 18ti lety. Čas asi fakt letí:o)

draace
Special THANKX to BlizsiPruzkum.
Jinak to Tvé video s tunelem mě po shlédnutých třech dílech X-files rozbilo. Tohle by Mulder nedal:o)

Guru Josh - INFINITY (1990)
.

.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: