Informace o článku
První máj, lásky čas… Svátek práce já ráda. Zaprvé jde o den volna, což je cool. Zadruhé kvetou třešně (pokud tak neučiní již v půlce dubna, jako třeb...
draacedraace
...denní cint...denní cint
01.05.2008 22:45:0001.05.2008 22:45:00

o Svátku práce

První máj, lásky čas…

Svátek práce já ráda. Zaprvé jde o den volna, což je cool. Zadruhé kvetou třešně (pokud tak neučiní již v půlce dubna, jako třeba vloni), což je rovněž cool. A zatřetí – většinou bývá na prvního máje hezky, a on ten přelom do měsíce lásky, květů (a počínající alergie:o) prostě samovolně zahřeje.

Další tradice, která ke Svátku práce patří, je práce. Jak jinak ho slaviti, než právě prací? A tak jsme s Nikčou s písni na rtu naklusaly do výběhu a jaly se manuálně slavit květnatý příchod jara. Akorát na tu líbačku pod rozkvetlou třešní se ve spěchu zapomnělo, což je jenom dobře: následující ráno jsem kromě jiného strávila potlačováním oparu, a netřeba hádat, na koho bych jej v případě provedené líbačky svedla:o)

Všem krásný květen.

draace
Prvomájový výkvět.
Muhehe.


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Krásná fotka, taková fakt jarní :-) Mimo...

Krásná fotka, taková fakt jarní :-) Mimochodem, jak to, že Tobě začíná alergie až teď, když já prskám už dva měsíce? To není fér! ;-)