Informace o článku
Inu, přijede. Dokonce už je to potvrzené. Po několika měsících očekávání a počtu spekulací, zda-li ano či nikoliv, včetně velkého zklamání z prvního r...
draacedraace
...denní cint...denní cint
11.06.2006 14:50:0011.06.2006 14:50:00

...přijede Madonna???...

Inu, přijede. Dokonce už je to potvrzené. Po několika měsících očekávání a počtu spekulací, zda-li ano či nikoliv, včetně velkého zklamání z prvního rozpisu světového turné, kde naše republika chyběla, vtrhla do éterů zpráva, že koncert V PRAZE bude. Navenek radostná událost: ovšem jak pro koho.

Když Leoš s Patrikem ve své Ranní show počítali, kolik by s ohledem na kapacitu v mou osobou nenáviděné a značně nelidsky předražené Sazka aréně stálo vstupné, dostali se na částku cca 2.500 Kč. Což je docela dělo, pro obyčejného člověka. Obyčejný člověk (Já) si navíc položí otázku, proč cpát světovou pop jedničku do mrňavé Sazka arény, tedy na místo, kam se vleze max. 15 tisíc lidí, kteří navíc vyplácnou o pár stovek víc (obdobná představení stojí v zaplivané T-mobile aréně skoro o polovinu méně), když máme v Praze místa k mega akcím světového kalibru podstatně vhodnější: co třeba Strahovský stadion anebo Letná, kam se na koncert Michaela Jacksona vlezlo přes 120 tisíc lidí???

Málo platné, pořadatelství se k mému velkému zklamání zhostila nenáviděná a proklínaná Sazka aréna. Od Mobyho koncertu marně čekám, že ji teroristé vyhodí do povětří, protože kvůli výši jejího vstupného jsem si musela odříct Depešáky... A po vyrukování informace, že vstupné se pohybuje od tří do pěti tisíc za lístek jsem pochopila, že spravedlnost neexistuje. Sazka aréna, „výkvět“ své doby, bude nás daňové poplatníky ruinovat ještě víc:o( A ani nechci znát, z čeho všeho se cena vstupného odvíjí, resp. komu do kapsy. Tohle je zkrátka a jednoduše VYDÍRÁNÍ...


První reakce na „radostnou událost“ byla – tohle si prostě NEMŮŽU dovolit. Hořkost, zklamání, vztek a lítost. Jestli tohle není dílo osudu: bez jednoho dne přesně po 10ti letech od zmíněného koncertu Michaela, oba tehdy byli pop král a královna. Král popu už je pasé, Královna je konečně tady, ale za jakou cenu? Zřejmě pro mafiány, snoby a zbohatlíky. Anebo magory, kteří zatnou zuby, urvou si od huby i to, co už tam dávno nemají, a prostě do toho půjdou stůj co stůj. Do své letošní dovolené holt investuji jinak a strávím ji 6. září v nenáviděné Sazka aréně, protože o tu show jednoduše nechci přijít. Nerozchodila bych to, žralo by mne to do konce života. A spoléhat se na to, že bude další turné... Hmm, kdo ví. Výlet na koncert do států EU by cenově vyšel stejně, de facto není co řešit.

Akorát že to řeším pořád. Cena 3,500 za stání je bezohlednost, tolik měsíčně nedávám ani státu. Zítra bude zahájen prodej vstupenek. Nebudu se honit, prostě tam půjdu a zkusím si koupit lístek. Když bude, bude – když nebude, mohu se utěšovat ušetřenými penězi a tím, že jinak to nešlo... Alibismus je v nelítostném životě občas potřebný:o)


Daja Swito
ve výbuchu emocí
nenávidějící Sazka arénu víc, než kdy předtím

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Takže prodej se posunuje na pátek. Mno, ...

Takže prodej se posunuje na pátek. Mno, docela se mi ulevilo... až do pátku:o)))