Informace o článku
Slibované novinky od draacete... Včera ráno jsem se probudila sice bez depky, za to s bolením hlavy. Doufám, že to Kibicce budu moci co nejdříve oplat...
draacedraace
...denní cint...denní cint
20.04.2008 22:44:0020.04.2008 22:44:00

v neděli se totiž nedělá

Slibované novinky od draacete... Včera ráno jsem se probudila sice bez depky, za to s bolením hlavy. Doufám, že to Kibicce budu moci co nejdříve oplatit, a hlavně vůbec nevím, jestli jsem svůj pašovaný вожак spotřebovala či nikoliv. Tak snad se „pramenité vody Aro“ nikdo nenapil v domnění, že tam je voda, byl by asi poněkud překvapen.

Víkend jsem strávila venku, napospas nevlídnému počasí. Kdo sakra tvrdil, že v neděli bude krásně? Tedy kromě mě, která téhle nehorázné lži uvěřila?? Faktem je, že pršelo drobně, takže násada od vidlí neklouzala, když jsem v ohradě stěhovala sračky za plot. Ani v jednom z míst, kde měly herky bednu se senem, se mi nepodařilo se prokopat k hlíně, nicméně ta tuna hnoje za ohradou hovoří v můj prospěch, co se týče pracovního nasazení. Hajtry samozřejmě asistovaly, takže jsem občas málem vypustila duši, abych záhy zjistila, že na plachtě plné čpícího humusu stojí jedním kopytem kůň, ale to nebylo nic proti tomu, když jsem zhruba v půlce práce zvedla hlavu a uviděla Fina pasoucího se v naprosto luxusně zeleném místě. Déšť a měkké světlo opírající se do jeho zmoklé zádi (ano, chtěla jsem napsat prdele), tudíž jsem bleskově zahodila vidle a pádila ke vchodu pro foťák. Než jsem však foťák vybalila z igelitu, drcnul do mě zezadu bílý čumák (ano, zvuk pytlíku je pro znalá domácí zvířata fascinující záležitostí). Jako to ale sakra stihnul? Že by herka ovládala přemísťování v čase a prostoru? Ačkoliv kvůli kusu žvance – proč by ne.

Vidle po včerejšku nemůžu vidět, tak jsem dnes manipulovala převážně sekerou. Sekyrka je úžasný nástroj: umí sekat, zatloukat hřebíky do sloupků a sloupky do země, řezat provázky a půlit drát. Dodnes jsem se domnívala, že mám nejtupější sekyrku od doby bronzové (účelně, protože sem tam se mi ji podaří zaseknout do sebe), ale změnila jsem názor, bezprostředně poté, co mi při bušení směrem dolů (sloupek do země) odsekla kus nehtu, který byl nahoře (ruka držela sloupek v nejvyšším bodě, aby nedošlo k bebí, kdyby sekera sjela mimo sloupek). Otázka za milión: ve které části sloupku je bezpečné jej držet?

Odpověď: bytelnější kladivo neseká.

Ten RedBull jsem neměla pít. Oči se mi do důlků vrátí BůhVíKdy, vypadám jako můj kůň, když se k němu blížíte s repelentem. Dobrou noc.

draace
Budu mít vypracovanou, leč osekanou postavu.
A děkuji za laskavé zapůjčení izolátorů:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Tak jestli tě to potěší, já celej víkend...

Tak jestli tě to potěší, já celej víkend strávila pod širákem ;o) Muhehe
Gravatar

Lena: tak u Tebe mě to fakt nepřekvapuje...

Lena: tak u Tebe mě to fakt nepřekvapuje:o))) Já bych venku chcípla. S mým tlakem 80/50 je mi zima téměř pořád, ale nic proti tomu, jak mé tělo protestuje proti spaní jinde než v rovné posteli. Tak dva - tři dny to je zábava, pak už drama:o)