Informace o článku
V zázrak doufali karlovarští hokejoví fanoušci, přestože svým způsobem o zázrak nešlo, protože účast ve finále byla poctivě vydřená. Úloha Štěstěny ve...
draacedraace
...denní cint...denní cint
16.04.2008 23:59:0016.04.2008 23:59:00

zázraky se bohužel nedějí...

V zázrak doufali karlovarští hokejoví fanoušci, přestože svým způsobem o zázrak nešlo, protože účast ve finále byla poctivě vydřená. Úloha Štěstěny ve sportu je nezpochybnitelná, ale prioritním pro dosažení úspěchu je „makat, být dobrý, makat a být ještě lepším.“ A zelení z Energie letos byli mimořádně dobří.

Po senzačním probojování se do finále jim většina národa automaticky předpověděla stříbro: ostřílená Slavia proti západočeským nováčkům – „to je snad jasný, kdo vyhraje“. Ale Vary prý super, že se vůbec dostali tak vysoko. Přitom realita je na rozdíl od předpovědi úplně jiná. Ano, Slavia titul včera skutečně oslavila, ale kompletní průběh finále se se zmíněnými prognózami v nejmenším neshodoval. Místo jasného převálcování Pražany jsme byli svědky sedmi zápasů, což je nejvyšší možný počet finálových bojů, kdy padaly divácké rekordy v návštěvnosti a kdy se Štěstěna liknavě přesunovala sem a tam, jakoby se nemohla rozhodnout, u kterého z týmů setrvat. Kdo bude králem? Ať žije Král!

Pro mě jsou Králem zelení. Prohráli, ale po tvrdém a vyrovnaném boji. I z pozice nováčků dokázali sešívaným nejednou pořádně zatopit, nedali jim zlato zadarmo. Děkuji nejen jim, ale i zpravodajům z místa činu, a nezbude než hořce dodat „škoda“. Šťastný konec se nekonal, přestože k němu bylo našlápnuto famózně.

ENERGIEEEEE rulezzzzz…… :o)))

draace
Nejsem fanynkou Energie.
Ale tohle bylo opravdu VERY COOL !!!



Zdroj: foto - František Kšajt, Právo
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: