Informace o článku
Tak jakýže byl vlastně apríl? Ryze aprílový. Apríl je fajn den, apríl já ráda. Jakožto fakan jsem se těšívala, až vyrazím do školy, kde se všichni bud...
draacedraace
...denní cint...denní cint
01.04.2008 23:05:0001.04.2008 23:05:00

o aprílu

Tak jakýže byl vlastně apríl?

Ryze aprílový. Apríl je fajn den, apríl já ráda. Jakožto fakan jsem se těšívala, až vyrazím do školy, kde se všichni budou pokoušet kamarády napálit, a že mi nikdo nebude věřit, až vytasím svoje „já mám narozeniny“ a vypukne hádanice „apríl, že jo?“, ze které já vyjdu vítězně, protože i přes žertovný nachytávací den já ty narozky opravdu mám. Heeeč!:o)

Doby, kdy jsem s nadšením šířila poplašné zprávy („Koně jsou na kolejích!“ či „Visím ve vašem výtahu, pomooooc“), jsou již minulostí; poslední velkolepější perlou mé zhýralé škodolibosti byla SMS „asi jsem v tom“ (ano, já – která žeru malé děti), ovšem za tu jsem od Moničky skoro dostala přes hubu, bo ji málem klepla Pepka, než se dočetla ke konci. A letošní apríl? Naprosto výtečně v přímém přenosu Patrik a Loeš sežrali článek z i-dnes.cz o vášnivém sběratelství doručenek SMS, což mě téměř porazilo na zem: ovšem zdaleka ne tolik, jako taška přede dveřmi. Co v ní bylo? Hehehe…

Ve spřáteleném blogu Frostově se odehrálo vzpomínací téma „Dostihy a sázky“, anebo vyšťourejte z paměti jména herních koní. Uvedla jsem v éter, že hru znám skromně, protože mi ji rodiče odmítali koupit (levná tehdy opravdu nebyla), a že většina těch jmen je převzata z reálu, především z Velké Pardubické. A co se nalézalo v tajemné tašce? Jistě, „Dostihy a sázky“, s poznámkou ve smyslu „psaní Ježíškovi není natolik efektivním, jako reálným osobám“.

Není nad moudré poučení, takže ode dnes budu vyškerá přání směrovat na dopravní podniky v Opavě:o)))

draace
Aprílové.
A aby toho nadšení nebylo málo: co mě přivítalo doma? Řev moderátora nad postupem karlovarské Energie do finále Extraligy. A nebyl to apríl… muhehe:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Tak všechno nejlepší, aprílové Draace :o...

Tak všechno nejlepší, aprílové Draace :o)
Gravatar

Lena: dostaneš vynadáno, máš tam zásadní...

Lena: dostaneš vynadáno, máš tam zásadní pravopisnou chybu :o))
Gravatar

Lena: draace s malým "d", ale ...

Lena: draace s malým "d", ale nadávat ti nebudu, bo jsem hoooodnááá:o)))
Gravatar

Když jsme u těch dostihů... 24.5. budou ...

Když jsme u těch dostihů... 24.5. budou Múzáci skotačit na Velké Pardubické..
Gravatar

KayTee: drobná oprava - na Velké Ceně mě...

KayTee: drobná oprava - na Velké Ceně města Pardubic, což je kvalifikace na Velkou Pardubickou (Velká Pardubická se koná jednou ročně - vždy druhou neděli v říjnu:o) A chci skotačit s Múzákama !:o)
Gravatar

Frost: Proč je draace a ne Draace? :o)

Frost: Proč je draace a ne Draace? :o)
Gravatar

Lena: všude se píšu s malým "d"...

Lena: všude se píšu s malým "d", je to nick, nikoliv jméno:o)
Gravatar

Okej :-) pro mně jsou dostihy jako dosti...

Okej :-) pro mně jsou dostihy jako dostihy :-D Tam organizace nijak velká potřeba nebude, protože budou soutěžit VIPáci, ale nějak tě tam protáhnu :-D a 31.5. jsou Dračí lodě v Nymburce a 21.6. druhý ročník v Praze :-)