Informace o článku
Včerejšek nepatřil mezi dny, po kterých jsem se plazila do postele s pocitem štěstí a chuti existovat a tešení se na další den, nicméně i v něm se vyl...
draacedraace
...denní cint...denní cint
28.03.2008 4:58:0028.03.2008 4:58:00

hutné ráno

Včerejšek nepatřil mezi dny, po kterých jsem se plazila do postele s pocitem štěstí a chuti existovat a tešení se na další den, nicméně i v něm se vylíhlo několik emocí, které zde mohu vyplivnout, aby můj „diář“ nezakrněl:o)

Tak předně jsem si po letech zacválala ve sněhu, a to prosím v závěji sněhu. Rajtování ve sněhu má své nepopsatelné kouzlo, protože jde o specifický prožitek, ať už z křupání pod kopyty či pohádkově vánoční krajiny okolo. Pravdou je, že cválání ve sněhu s doprovodem jarního řevu kosů a sýkorek, bylo poněkud… ehm… neobvyklé, i ty zasněžené kočičky a plné denní světlo v půl šesté odpoledne se typické zimě vymykaly: ale požitek zůstal nezměněn.

Už několik dní mi nepřišel žádný email ze Servis24 České Spořitelny. Když si uvědomím, že jsem jich denně mazala téměř deset, jsem z nezvyklé situace nepatrně nervózní. Že by klid před bouří?

Během dne mě pronásledovaly pozůstatky paralytického šoku, utržené po pročtení on-line deníčku miminka, což jsem absolvovala ve středu večer (spadla mi čelist po zjištění, že obsah webu je myšlen „smrtelně vážně“). Donutilo mě to klást si otázku, jestli je takto vnímám i Kůňův deníček; protože pokud ano, tak ho smažu. Kde je vlastně hranice mezi recesí a emotivním zblbnutím? Potřebuje babička on-line vědět, kdy si miminko prdlo a kdy poblilo mamince výstřih?

Poslední perlou včerejška se stala puštěná televize. Můj mozek totiž neumí vypnout a místo, aby zahájil spaní, tak po zavření očí pustí kino:“A kdy se budou betonovat sloupky? A přesekat ten kořen? A co ten ledek, na pastvinu?“ Usínání u TV sice vysává (nejednou děj filmu prožívám ve snu), ale aspoň usnu brzy; ovšem pokud není na programu živá diskuze o interupcích. A spánek byl v prdeli totálně. Debata mezi gynekologem, politikem z řad KDU-ČSL (takže křesťané) a pravoslavným páterem mě naprosto odzbrojila, především přednáška o antikoncepci. Zažít kněze, jak vysvětluje gynekologovi princip hormonální antikoncepce, byl megalomanský úlet. A ještě jak se všichni horečně usmívali…

No jestli fakt není lepší imaginárně sekat kořen.

draace
Bez nálady.
Ale v neděli… letní čaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas !!!!!!!!!!!!!!!!!

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Kde se dá natrefit na on-line deníček mi...

Kde se dá natrefit na on-line deníček miminka?
Gravatar

Lola: ve vyhledávači:o) ale já pátrala p...

Lola: ve vyhledávači:o) ale já pátrala po něčem jiném, v souvislosti se Skyem, a tohle byla opravdu náhoda.
Gravatar

Nee koňův deníček neruš! prosíím! A hoď ...

Nee koňův deníček neruš! prosíím! A hoď sem prosim odkaz na ten miminkovský blog, vyhledavač mi nic na ten způsob nevypliv :(
Gravatar

haha, když se do seznamáckýho vyhledavač...

haha, když se do seznamáckýho vyhledavače zadá "on-line deníček miminka", jako první odkaz to vyplivne draace diary :o)))