Informace o článku
Opravdu byly veselé. Má nepokrytě škodolibá část jinak vcelku kladné osobnosti měla z Velikonoc hotové Vánoce. A tím pádem dvojitě: mít z něčeho „Váno...
draacedraace
...denní cint...denní cint
24.03.2008 22:57:0024.03.2008 22:57:00

Veselé Velikonoce ...

Opravdu byly veselé. Má nepokrytě škodolibá část jinak vcelku kladné osobnosti měla z Velikonoc hotové Vánoce. A tím pádem dvojitě: mít z něčeho „Vánoce“ v běžné mluvě znamená „radovat se jako o Vánocích“. No a pokud „máte Vánoce“ na konci března, v závěji sněhu a navíc o Velikonocích, tak už to samo o sobě nutí k zamyšlení. Prostě mazec, totálně libovej:o)

Koledníci to měli blbý, co se týče venkovních teplot. Ještě blbější to měli koledníci, kteří jezdili v autech a nemohli si tudíž dopřávat „hřejivého“ panáka. No a úplně nejvíc blbý to měli koledníci na letních gumách, hehehe, protože tolik sněhu tady naposled bylo kdysi dávno r. 2006. Řežba, slyšet řehtačky ve sněhem zasypaných ulicích, a koledníky dupajíce před dveřmi, aby vevnitř nenadělali sněhem z podrážek.

typická Velikonoční výzdoba


Jak draace užilo svátky velikonoční? Prací u hajter a film-rum párty večerem, tedy podobně jako vloni (tedy až na ten rum:o). A co se týče velikonočních tradic, opět beze mne. A budu se hádat, že neuschnu ani letos. Nic proti křesťanským svátkům, ale pomlázky u mě opravdu nikdy bodovat nebudou. Už jenom zvrácená logika, celé tradice… nechat se přetáhnout a ještě za nářez zaplatit hmotným darem – to fakt ne. Já opravdu radši MDŽ:o)

draace
A nedám vejce malovaný!
A nedám, nedám, nedám!!! Muhehe:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: