Informace o článku
Jasně že sněží. Opravdu: i tady, v profláklém srážkovém stínu, kterému se sněhové přeháňky vyhýbají jako čert kříži, chumelí. Chumelit počalo již včer...
draacedraace
...denní cint...denní cint
18.03.2008 22:06:0018.03.2008 22:06:00

prší, prší.. jen se leje...

Jasně že sněží. Opravdu: i tady, v profláklém srážkovém stínu, kterému se sněhové přeháňky vyhýbají jako čert kříži, chumelí. Chumelit počalo již včera, v pozdních hodinách, tudíž jsem vystrčila z okna foťák a zkoušela, co se stane po vypnutí stabilizátoru a nastavení dlouhého času a místo se stativem naopak s neklidnou rukou.

Netřeba dodávat, že výsledkem byla série fotek k ničemu. Ale: postavit pod tu lampu bílého koně, aby ho pohyb vs čas vykreslil navlas stejně jako auto v rohu přiložené fotky. Jenomže to by ten kůň musel nehnutě stát a pózovat. Mám já k dispozici takového bílého koně?:o)

Nemám. (Bez bližšího komentáře:o)

Novinky od draacete? Přepočítala jsem si daň z příjmu. Prvotní jásot nad přeplatkem čítajícím téměř pět tisíc Kč vystřídalo kruté zklamání, protože společnému zdanění manželů opravdu nepodléhám… A to jsem si nadšeně plánovala rovnátka, abych se mohla do objektivů naplno zubit. Mno, rovnátka nebudou: bohatě stačí, jak jsem se málem sesypala po zjištění, kolik je za vyrovnání rozkopnuté huby nutné vysolit.

Koledníkům má na Velikonoce mrznout. Cha-cha-cha… Vůbec se jim nesměju. Teoreticky bych se mohla výjimečně zapojit do tradice a vyšlehání pomlázkou opětovat chrstnutím vody, ale zřejmě bych se nesetkala s pochopením, takže zůstanu u svého obligátního odporu k tomuto „svátku“, a bita doufám nebudu.

draace
Jááá… sním o Vánocích… bílýýýých…
Proč mám chuť pověsit na koně rolničky?


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: