Informace o článku
To jakože „oni tam HP počitadlo mají pořád“ - pro čtenáře, pro něž je můj projev v blogu slaboduchým a silně nevyzrálým. O tom, že pranic netoužím být...
draacedraace
...denní cint...denní cint
31.01.2008 15:53:0031.01.2008 15:53:00

jééé.... voni to tam mají furt :o)))


To jakože „oni tam HP počitadlo mají pořád“ - pro čtenáře, pro něž je můj projev v blogu slaboduchým a silně nevyzrálým. O tom, že pranic netoužím být „in“ a „absolut vyzrálá“ někdy jindy, aby se pro změnu mohl skácet Herr eR, spolu s jeho vymýváním mozku na téma „krize středního věku“. Protože jestli kvůli něčemu opravdu mám osobní krizi, tak kvůli třem stěnám v mé ložnici. Vymalování skončilo vítězstvím barvy: mou snahu o pořádnou žlutou deklasovalo suverénně. Jedna stěna je totalně „out“ (zlatavě žlutavý maskáč), zbývající žluté jsou vyblité. Nechtěla jsem vyblitou žlutou, ale vinu přisuzuji výrobcům barviva. Vylila jsem do Primalexu trojnásobek barviva, než velí kolonka „odstín sytosti NEDOPORUČUJEME“, ale stejně to je světlé. Bleee. Ale třetí víkend žlutění striktně odmítám, to radši budu mít vyblité stěny. Už ty zdi znám nazpaměť.

Novinky u draacete? Had vypadá, že má hlad. Vtipná hláška, protože metr a půl od něho bydlí myší rodinka. Netřeba reakcí „chudinky myšičky“ a „to je čeká pěkný osud“, protože s ohledem na úzké soužití silně pochybuji, že hlodavci zakončí svou životní pouť u hada (bych nevěřila, kolik kraválu nadělá šestice pětidenních myšat). A had? Hlady neumře, nebojte. Jelikož přísun myší nehrozí, koupila jsem mu mražená kuřecí prsa; kousek masa se odsekne a dle instrukcí se po rozmrazení důkladně vypere ve vlažné vodě. Had sice ohrnul držku, ale trvalo mu to asi deset vteřin, než svou dvouměsíční kůru přehodnotil. A aby jeho kuřecí nebylo lidmi zpronevěřeno, je opatřeno tlustým nápisem „HADOVO PRSA – NEDOTÝKATI SE“.

I má sbírka srážek s blbci je obohacena, ale tady by 10.000 znaků povolených v blogu nestačilo. A LOST? Dneska v noci v USA. Zítra budou ke stažení, a já si lámu hlavu, jestli není škoda je hned zhltnout, když v neděli na Nově poběží předešlé dva díly – stereo, s pořádným obrazem. Vydrží to draace, do neděle?:o)

draace
Můj oblíbený budík se jmenoval YELLOW.
Můj nynější budík je věnovaný, je modrý a tiká, jen když se mu chce. Muhehe.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Ale zase takové čerstvé mladé myší by ch...

Ale zase takové čerstvé mladé myší by chutnalo nesporně lépe :o)))