Informace o článku
Navazuji na nedělní příspěvek, ve kterém jsem zmínila Jasona Donovana a jeho hit, který jsem ještě ve čtvrtek slyšela jednou v životě, a poté jej pozn...
draacedraace
...denní cint...denní cint
21.01.2008 22:18:0021.01.2008 22:18:00

Víte, kdo byl Jason Donovan?

Navazuji na nedělní příspěvek, ve kterém jsem zmínila Jasona Donovana a jeho hit, který jsem ještě ve čtvrtek slyšela jednou v životě, a poté jej poznala po patnácti letech, při poslechu druhém, a následně nesčetněkrát znovu a znovu a znovu. A protože paměť předváděla neuvěřitelné jevy, jakože „to byl takovej ten hezkej blonďák“, jala jsem se pátrat na YouTube, napjatě čekající, co z akce vyleze. Jak asi vypadá tehdejší australský playboy teď, po patnácti letech? Ale co hlavně: o čem byl ten videoklip, kvůli kterému tohle všechno podstupuji?

Server nabídnul nečekaně hodně odkazů, takže jsem nedočkavě na jeden z nich, který obsahoval název inkriminovaného songu, kliknula, a byla jsem nažhavená přesně jak před patnácti lety, kdy jediným zdrojem video hudby byla sobota odpoledne s Rhytmickem. Vykecávali se tam dva chlapi plus žena, samozřejmě anglicky, abych nevěděla, o co jde, a poté začal vyhrávat onen hit. Hurá. Jenomže na podium se nevřítil sexy blonďák, nýbrž jakýsi tmavovlastý „stařík“ s kytarou a ohledně kvality záznamu na YouTube jsem nedokázala identifikovat, co to má znamenat. A pán počal zpívat… A blik… No jestli hádáte, zdali se draaceti podařilo kliknout na necelé dva měsíce (!!!) starý odkaz, a že muž středního věku opravdu byl Jason Donovan, tak máte pravdu. Takže jsem dostala odpověď dřív, než bych očekávala, a protože kamera poté zabírala i tvář, poznala jsem ho. No fakt že jo, a musím přiznat, že chlapík vypadá ještě líp, než v době svého žlutého hára, šarmu mu neubyla ani kapka. Ale co hlavně: zpíval živě. Hlas jako zvon to dávno nebyl, ale o to víc bylo jeho představení lepší… Jak je ten song typickou disko-odrhovačkou (životnost téměř nulová), tak tohle prostě mělo šťávu. A lidi šíleli... Lidi asi vzpomínali, hahaha.

Klip jsem si poté naservírovala také, ale jenom jednou. Nedá se na něj dívat víc než jednou, umělecká hodnota je… uhm… Kýč. Ale song u mě rozhodně nezazněl naposled, hahaha…

draace
Jason Donovan vydává autobiografii.
Mazec. Moc mu to tam ale sluší:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Budu tipovat, je to Sealed with a kiss ...

Budu tipovat, je to Sealed with a kiss nebo Too Many Broken Hearts?
Gravatar

Karolína: no jo, jenomže takhle si pod s...

Karolína: no jo, jenomže takhle si pod sebou podřežu větev, protože si to všichni okamžitě vyhledají a pak si mě přestanou vážit... hahaha... Jasně že Too Many:o)
Gravatar

Hmm, nepřestanou, tehdy to žraly všechny...

Hmm, nepřestanou, tehdy to žraly všechny puberťačky, jen se to málokdo odváží přiznat :) Já se zase hrdě hlásím, že jsem byla ujetá fanynka NKOTB a nestydím se za to. Kazety mám dodnes doma a občas nostalgicky vzpomínám :))))