Informace o článku
Jaký mělo draace týden? Tradiční. Frrrrr… a už je zase skoro konec měsíce. Jak mám sakra všechno stíhat, když není kdy? Samozřejmě nechyběly ani drobn...
draacedraace
...denní cint...denní cint
18.01.2008 6:33:0018.01.2008 6:33:00

páteční žvást

Jaký mělo draace týden? Tradiční. Frrrrr… a už je zase skoro konec měsíce. Jak mám sakra všechno stíhat, když není kdy? Samozřejmě nechyběly ani drobné nehody typu „vylije se ta Lučina do batohu? Určo ne, když s ním nebudu mlátit“, takže smrdím jako zatuchlý mlíkař, a o mé dobré vůli týkající se zvířátek radši pomlčet. Ano, opět kuchyně mých rodičů: utíkala jsem pánům řemeslníkům otevřít dům, a aby přestárlý kokr nemusel řvát na verandě, zavřela jsem ho do koupelny. Preventivně jsem odstranila ručníky a podložky pod nohy plus další věci, kterým ze strany izolovaného psa hrozila zkáza, ale schopnosti psího dědka jsem hluboce podcenila. Ten smrdutý hajzl si otevřel budník, takže když jsem odpoledne přiběhla vypustit truhláře, našla jsem vyčerpaného blbošpaněla ležet v hoře bordelu. Vytahal ručníky, maminčiny zásoby látek, kartonové krabice s různými umělohmotnými patvary a v neposlední řadě zásobní igelity, které spolu s krabicemi rozcupoval na nanočástečky. A samozřejmě odrápal dveře a okousal sprchový kout, aby svou nevoli vězně dal najevo se vším všudy. Kdyby mu bylo o deset let méně, nakopla bych ho s rozběhem, jenomže takhle mu nešlo ani vynadat, když je hluchý jako poleno.

Co však bylo pro tento týden typicky atypické?:o) Ano, sny. Asi zrcadlení, jinak si to nedokážu logicky objasnit, protože úplněk není. A že jich bylo (dnes se mi vstávalo obzvláště složitě), minimálně ze tří jsem se probudila. V tuto chvíli si vzpomínám na dva: jednak na další alibistické lži ze strany Roberta B. (ten jak okradl mého kamaráda), ale mnohem vypečenější byl sen, ve němž jsem omylem a nevědomky lektorce, u které momentálně studuji novinařinu, odeslala část mailů, které jsem se chystala protřídit. A ona je obratem zaslala zpět, stylisticky opravené, a než mi došlo, o co jde… Co mail, to perla: její žlutě označené pasáže byly podtrhané rudými poznámkami „tohle není fejeton“ a „literárně bez úrovně, rozmyslete si, o čem vlastně píšete“ či „téma perfektní, ale zpracování slabé, pohoršila jste“, a já jsem si tak říkala „a je to v prdeli“. No hlavně jsem se styděla, protože obsahově nic moc hodnotného. A v posledním jednovětném mailu od ní bylo „jste magor“.

A já si dodneška myslela, že magor je Rimmer:o)

draace
E2 ráno kůloidní.
Mix Smells like teen spirit s Billie Jean kůloidnější:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Lektorka u které studuješ novinařinu? Ja...

Lektorka u které studuješ novinařinu? Jak se dí k něčemu takovému dostat? A je to drahé/náročné? Klidně odpověz na email. Dík :o)
Gravatar

Lena: Ale bacha na to, ta lektorka je fa...

Lena: Ale bacha na to, ta lektorka je fakt drsná ! (viz. poslední mail draaceti :o))...)
Gravatar

frost: lektorka drsná je, ale má to své ...

frost: lektorka drsná je, ale má to své opodstatnění:o)
Gravatar

Ne, opravdu nemám žádný nový komentář. A...

Ne, opravdu nemám žádný nový komentář. Ale pro případ že byh měl, mi to nabízelo vepsat kód 11111, čemuž prostě nešlo odolat :-)
Gravatar

frost: pořád čekám na osvětu týkající se...

frost: pořád čekám na osvětu týkající se oktávky v půli cesty do tvé stodoly. Ne že bych byla zvědavá, ale jsem zvědavá. Mimoto máš u mě jisté číslo jistého časopisu:o)