Informace o článku
Bulvár mě dostává do kolen téměř každý den. Každopádně největší perlou loňského roku se stala zpráva, která na netu kolovala koncem Vánoc: kterak Jack...
draacedraace
...denní cint...denní cint
12.01.2008 0:03:0012.01.2008 0:03:00

o bulvách a bulváru

Bulvár mě dostává do kolen téměř každý den. Každopádně největší perlou loňského roku se stala zpráva, která na netu kolovala koncem Vánoc: kterak Jacksonovi jeho syn nechtěně utrhnul kus obličeje. Tehdy jsem si položila otázku, jak hodně uhm „hloupý“ musí být člověk, aby takové kravině uvěřil, a hlavně se pídím po informaci, na základě které tenhle zdravému rozumu odporující nesmysl bulvár vymyslel. Na každém šprochu pravdy trochu, ale protože zdroj mlčí, tak nejspíš půjde o nějaký ten steh po zásahu dítětem. On Majkl rád StarWars, a nejednou jsem nad hračkami SW přemýšlela, do jaké míry jsou bezpečné, většina z nich jsou opravdu „zbraně“, jen je umět „správně“ použít.

Čistě teoreticky: Jacko má tři děti, a kdyby mu jedno z nich nechtěně vystřelilo oko, jak by se s tímhle bulvár popral? Jednoduše: napsal by „Jacksonovi se zcela rozpadnul obličej a i přes několika hodinovou snahu jeho osobních chirurgů se jedno z očí nepodařilo zachránit“. A mohli by přidat fotku Terminátora, s tou jednou žárovkou místo bulvy. A hnedle nám z bulvy vzniká bulvár...:o)

Co se týče bulváru všeobecně, nelze se jim divit, že o Majklovi vymýšlejí ozajstné kokotiny. Zpívat nezpívá, skandály se zneužíváním dětí jasně vyzněly v jeho prospěch, koneckonců ta snaha vyždímat z něho prachy byla víc než průhledná, a čím více vylézala na povrch pravda, tím hlouběji pedofilní fingáč zalézal pod zem. Takže jako horké téma jim zbývají fakt už jenom ty plastiky:o)

draace
Novinky o Madonně jsou také eňo-ňuno.
Jedno rádio tvrdí „předraženou vodu,“ druhé již vodu „svěcenou“.
Budu hádat, které má pravdu. Samozřejmě to třetí:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: