Informace o článku
Takže sezóna nám začala. Tedy ta dostihová, o té naší domácí si zatím můžeme nechat jen zdát, protože počasí drželo led zuby nehty, a jakmile ve střed...
draacedraace
...denní cint...denní cint
09.04.2006 20:14:0009.04.2006 20:14:00

...Velká dubnová jinak...:o)

Takže sezóna nám začala. Tedy ta dostihová, o té naší domácí si zatím můžeme nechat jen zdát, protože počasí drželo led zuby nehty, a jakmile ve středu 29.3.2006 zmizela poslední kra, čekalo se pro změnu na kováře, protože herky nemohly chodit... Jarní klasika, dalo by se s nadsázkou říci.

Vraťme se k dostihové sezóně. Úvodní Gomba handicap se vinou nešvarů letošního počasí bude konat až za týden, ale buďme rádi, že nám velká voda nevyplavila chuchelské závodiště. Tudíž jsme si pár dní počkali na v pořadí druhou dostihovou neděli (ačkoliv vlastně byla tou první:o), a jakožto nepražákovi se mi nechtělo čekat na "bleskovou" rychlost zpravodajství: a že se mrknu na netu.

Čekáte nějaký druh sviňárny, že ano? Nezklamu vás. Viděla jsem i dostih před hlavní Velkou dubnovou cenou, pohoda jazz... Jen kdybych nespěchala. Jen kdyby pět minut před startem ještě nechodili v paddocku. Jen kdyby je do těch boxů nenacpali tak rychle... a JEN kdyby se mi zrovna nekouslo připojení, takže pohled na startovací boxy mi na monitoru zůstal po celý dostih, včetně doběhu.

Nicméně kvalitu komentáře bych ráda ocenila. Alespoň vím, jak se lidé cítili v letech Seabiscuitta a Phar Lapa, v dobách, kdy se u rádia ani nedutalo při Velké Pardubické. Každopádně zajímavá zkušenost. Změna je život...:o)

PS: vyhrál Torlus. Skvělou koncovkou, ve finiši vzal útokem mého favorita Mastmana. Krásný dostih, i z role posluchače.

Daja Swito
až na půdu dostihováááá:o))))

foto: zdroj net

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: