Informace o článku
tak už i draace má svého osobního prudiče :o) Tak se mi v narůstající návštěvnosti vyloupl i čtenář nespokojený. Budiž, i kritika patří k tvůrčímu díl...
draacedraace
...denní cint...denní cint
18.12.2007 15:50:0018.12.2007 15:50:00

o prudičích

tak už i draace má svého osobního prudiče :o)

Tak se mi v narůstající návštěvnosti vyloupl i čtenář nespokojený. Budiž, i kritika patří k tvůrčímu dílu. Pravdou však je, že dotyčnou osobu neštve ani tak obsah mého blogu, jako spíš moje existence:o) Bohužel netuším, komu tak hrozně piju krev, bo můj nekonfliktní a asociální život na tyhle akce nemá ani čas, ani prostor; spíše se přikláním k názoru, že „červ“ byl do blogu nasazen za účelem mě psychicky deptat.

Otázka tedy zní: kým? Mno, tady už by se spekulovat dalo, ale přenechejme vzácné návštěvě vlastní pole působnosti. Pod rouškou anonymity má jedinečnou příležitost ze sebe vyplivnout všechno, čím ji irituji, může vhodit v éter důsledky mé špatnosti a obeznamovat čtenáře, ke komu to chodí číst, do toho hrozného infantilního blogu.

Jakožto cenzor mám právo mazat, a protože si nejmenovaná osoba přála zůstat z mé strany „nepoškozována“, budu i nadále odstraňovat jakékoliv bližší info týkající se přesných adres, plných jmen apod. Takže pokud někdo touží po zaplevelování, tak prosím bez konkrétních popisů. A do Nového roku prosím o 315 komentářů, u jednoho příspěvku:o)

Daja Swito
Ta hrozná, co tejrá Bobánky.
Jsem odpadem této společnosti.
A hrozně, ale opravdu hrozně si to beru k srdci…:o)

Přímý odkaz na prudičův projev ZDE
Pokračování článku ZDE
Všimněte si, kam osoba zařadila svůj koment. No mezi spřízněné duše rozhodně ne:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Óoo, jaká pocta, že jsi o mě napsala cel...

Óoo, jaká pocta, že jsi o mě napsala celý článek na denní úlet... Jen mám pocit, že si v komentářích k mé pravdivé poznámce někdo spletl 2 osoby... Jak zábavné.