Informace o článku
dost bolo koní Jsem to tady krapet překonila, že ano? Anebo zkonila? Ve finále to nejspíš vyjde nastejno… Každopádně jsem toho evidentně odhalila víc,...
draacedraace
...denní cint...denní cint
04.12.2007 11:30:0004.12.2007 11:30:00

ehm, ehm, ehm

dost bolo koní

Jsem to tady krapet překonila, že ano? Anebo zkonila? Ve finále to nejspíš vyjde nastejno… Každopádně jsem toho evidentně odhalila víc, než jsem kdy měla v plánu, tak doufejme, že ku prospěchu věcem příštím.

Co nového u draacete? Připadá mi, že nic jiného než z bláta do louže neumím. Kůň je od soboty u Klárky, takže odpadlo ¾ starostí koňského rázu (zase koně?... :o) a budou volné víkendy (doufejme). Těšila jsem se na volno a udělání všeho, co jsem odkládala. Jak směšné a legrační plány… Při pohledu do seznamu „urgentní po ZZVJ“ se mi udělalo nevolno. Vánoce na krku, a představa, jak tohle všechno budu muset stihnout do jara… Hrůza. Kromě řádků s poznámkami, co jsem komu naslibovala, bych měla vyprat, namazat, pospravovat a zazimovat koňovy věci, a také naposled vykydat myši, než bude dlouhodobě mrznout. Zapojit si konečně moje nové domácí kino, podívat se na všechny ty filmy, které jsem nahrávala kvůli časové indispozici na VHS, protřídit ve švech praskající záložní hard disk, což znamená, že nejméně jeden celý den budu čumět do fotek a do nahromaděných 568 nepřečtených mailů, taky domácí úkoly od lektorky čekají, a v neposlední řadě se vrhnout na skeny, které jsem zhruba půl roku pořizovala v práci, aby byl připravovaný Deník Bobánkův co nejpestřejší (je jich přes 200 a na každém z nich 5 fotek, které bude třeba ořezat a upravit).

O inovaci SH (román:o) si nedělám iluze: to prostě bude muset počkat (no Bóže, roky čtyři nebo pět, to už je přece fuk), a pakliže se mi konečně podaří převést veškeré HomeVideo záznamy na DVD, ráda bych po pěti letech plánů vyrobila svůj první dokumentární film. Počítačová střižna mi mezitím notně zestárla, takže by možná bylo vhodné investovat do upgrade verze, ale tady si nejsem jistá, zdali by to rozchodil můj už také starý počítač, kterému dělá problémy i Zoner8. Jo, taky jsem chtěla dočíst Pratchettův Podivný Regiment, který jsem louskávala v autobusech Letušky, což už asi také nehrozí… A co anglina, která zmizela ve víru příprav na Radovánky?

Nechtěla jsem náhodou změnit image blogu? Lyžovat? Vylepšit image své? Vymalovat žlutomodrý pokoj? Navštívit holky v Brložci? Válet se??

Ještěže lze Ježíška řešit formou e-shopů, jinak by mě asi trefilo.

Jinak krásný týden.

Daja Swito
Ze ZZVJ už mám opět nehoráznou radost:o)
A z nakukujícího sluníčka také.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

hezký.... :D

hezký.... :D
Gravatar

Drž se, užívej si a těš se na vánoce, js...

Drž se, užívej si a těš se na vánoce, jsou konec konců jednou do roka. A když celý rok chaos a lítačka z práce ke koním, do práce a doma sotva spát, tak na vánoce ani náhodou. Já mám letos asi po 12 letech na vánoce i na Silvestra a nový rok volno a budu si užívat. Hezky v klidu a s láskou zabalit dárečky a moc se těšit, že budu v klidu s někým koho mám moc rád. A všechny starosti a povinnosti odkládám po nové roce. Doporučuji udělej to taky! Tak zátím ahojky L.