Informace o článku
A je po všem. Konečně:o) Popsat emoce není problémem: úleva a euforie. Původ euforie je logický: kdyby mi někdo před pěti týdny řekl, že se v prosinci...
draacedraace
...denní cint...denní cint
02.12.2007 20:11:0002.12.2007 20:11:00

O euforické neděli

A je po všem. Konečně:o)

Popsat emoce není problémem: úleva a euforie. Původ euforie je logický: kdyby mi někdo před pěti týdny řekl, že se v prosinci zařadím mezi majitele licenci, asi bych zkolabovala smíchy (plus obligátní poznámka „měl bys to hulení omezit). S mou skákací fobií mi něco takového přišlo absurdní. Kdyby mi holky bez mého vědomí v kurzu Hurá her nezvedly překážku na 80 čísel, a kdyby to ve mně zpětně nehodlalo a kdybych předem vzdala sranda parkur v rámci Huberta, tak by se nic včerejšího nekonalo. Maximálně by zůstal sžírající pocit, že jsem svůj panický strach nikdy nepřekonala.

Před dvěma lety jsem plánovala ZZVJ čistě kvůli svému egu: letos jsem odhodlaná jejich výsledek zúročit mnohem více. Uvidíme na jaře, až Móňa postaví kurz „Z“. Posere se draace s předstihem anebo až po?

Úleva je dnes však mnohem silnější. Upřímně: víc než zkoušek jsem se bála, že se nám přihodí průšvih ohledně auta anebo vleku, protože obojí bylo půjčené a obojí se tentokrát nepohybovalo v řádu jednoho sta tisíce korun. Počasí bylo zrádné, v Mariánkách jsme se všichni účastnili otáčení nejednoho přívěsu růčo fůčo, protože silná vrstva rozbředlého sněhu masakrovala sjízdnost bez rozdílu. Cestou domů mlha jako mlíko a namrzající silnice: stát se nám malér, musela bych požádat o úvěr, který by mě zruinoval na pěkných pár let:o)

Musím zaklepat: časový plán sice neklapnul, ale vše vráceno v pořádku. V neděli dopoledne jsme ještě vyklepali a vysáli poslední bahno z útrob auta, pečlivě umyli interiér, a po předání jsem se cítila naprosto skvěle. No není to paráda? Konečně klid! Kůň také zdráv, ještě dořešit Móniny sváteční rajtky. Bílé rajtky jsem sháněla ještě ve čtvrtek, bo ty moje zmizely a objevily se jak jinak než v sobotu ráno, takže jsem odjezdila v Móniných. Tušíte zradu? Správně: čtyři olejové skvrny větší než velikost mexického dolaru. Pseudo mýdlo s jelenem po ¾ hodiny usilovného drbání sice sprovodilo fleky ze světa, ale ve vzorku materiálu je vidět značné opotřebení, tak snad mi to projde.

Pointa? Je mi skvěle.

Daja Swito
Dokázala jsem to.
Nic víc se k tomu totiž dodat nedá.
Praha? No zatím asi ne… :o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Tak ještě jednou gratulace a užívej si t...

Tak ještě jednou gratulace a užívej si to. I přestěhování Fina. Doufám, že do lepšího a že si zvykne. Licencím, koním a Finům zdar L.
Gravatar

Ahoj Draace, jen jsem chtěla moc pogratu...

Ahoj Draace, jen jsem chtěla moc pogratulovat k licenci, mám podobně panickej strach ze skákání jako jsi měla ty, letos jsem skočila dvojskok - kolmák, oxer 90 cm - nevěděla jsem o tom že to je tak vysoko, teď je koník hodně vážně nemocnej, takže si už spolu asi nezaskáčeme, každopádně tobě moc držim palce, ať v skákání pokračuješ, já třeba časem taky někdy budu. P.
Gravatar

L: zvykne si... A jestli do lepšího? Jem...

L: zvykne si... A jestli do lepšího? Jemu nic nechybělo ani tady a nic mu nechybí ani tam:o) Rozdíl je prvořadě v tom, že já si odpočinu, a fakt, že do lepších rukou jsem Fina svěřit nemohla, mi umožňuje spokojeně existovat. Muhehe:o)
Gravatar

Larva: ahoj... ať se ti brzo uzdraví, to...

Larva: ahoj... ať se ti brzo uzdraví, to je pech:o( Asi tě to nepotěší, ale tuhle situaci znám, takže držím palec, ať se vše daří a sny se plní. K boji se strachem skákat gratuluju, mně trvalo dva roky, než jsem se pochlapila. Uvidíme, jak dlouho mi nabyté sebevědomí vydrží:o) Měj se a hlavu vzhůru!
Gravatar

Draace: ono to o tom je, když vím, že js...

Draace: ono to o tom je, když vím, že jsou koníci v pohodě a je oně postaráno, (máme je v nájemné stáji u Prahy to ani jinak nejde) tak jsem taky v pohodě a nemám výčitky, že se za ním pár dní nepodívám neboť vydělávám na oves (myšleno obrazně - nejen na něj a navíc žere granule:-)). Teď zrovna teda u jednoho léčíme díru v kopytě, takže nejezdíme, nechodíme do výměhu jen vodit chjo. Snad se to zlepší a bude moct do výběhu (zakoupená gumová botička je tak na to vodění jinak padá) podruhé chjo. Ještě že je zima, tak zatím všem zdar L.