Informace o článku
Všem milovníkům sněhu: nebojte! V prosinci už žádný nebude, protože od 2.12. mi bude už úplně ukradené, jaké je počasí. Co nového u draacete? Přestalo...
draacedraace
...denní cint...denní cint
14.11.2007 22:58:0014.11.2007 22:58:00

středeční tlach

Všem milovníkům sněhu: nebojte! V prosinci už žádný nebude, protože od 2.12. mi bude už úplně ukradené, jaké je počasí.

Co nového u draacete? Přestalo pršet celodenně, už prší pouze zhruba pět až sedm hodin denně. Také jsem vzdala poslech Ranní show na Evropě2 cestou do výběhu, protože signál je jenom v určitých místech. Muselo to působit zajímavě, když jsem funěla do toho brutálního kopce, sluchátka na uších a kromě vytrvalého šumu zvuk žádný, protože rádiová stanice ne a ne naběhnout. Občas příjem naskočí u břízy v zatáčce, ale nejednou dupu až nahoru pouze o šumu a tichu. Poté signál problikává, u barelu na vodu lze dokonce i identifikovat, co zrovna hrajou, ale nesmíte se ke kanystrům otočit zády, jinak to hned vypadne. Nezbývá než přijmout čisté vysílání stanice F1, kde jako na vztek funguje kdysi můj nejméně oblíbený mužský moderátor Kiss Proton rádia. DJ Toxic mě iritoval už tehdy, a irituje mě dál, ač již jakožto Tomáš Kraus. Nesympatický projev mu prostě zůstal, stejně jako zbytečná snaha o „být vtipný“, protože tohle mu nejde navlas stejně jako před lety na konkurenčním rádiu.

Na diskuzi EQCH jsem četla zajímavé názory na téma, jak pečovat o ruce, když je denně nutné se vrtat v hnoji a jiných sračkách (osobně se snažím, aby moje pracky vypadaly slušně, nikoliv jako u neandrtálců, takže mažu a dekluju rukavicema). Ale narozdíl od většiny lidí od koní mívám dlouhé nehty a pokud se nestane, že se mi podaří koně nehtem píchnout do oka, tak je nechávám růst. Rostou mi totiž neuvěřitelně rychle: kvůli abnormálně padajícím vlasům se čas od času fedruji biotinem, takže moje nehty jsou pevné, pružné, nelámající se a rostoucí rychlostí světla. Hlínu z pod nich buď vyplaví voda (i když nejjednodušší je si je nalakovat:o), a jestli mi něco opravdu vadí, tak děravé rukavice, protože nehty ničí špičky chránící prstíčky.

A moje vlasy? Vypadávají masivně dál. Při natolik hojném počtu, který opustí mou lebku, se divím, že na hlavě vůbec ještě nějaké mám.

Daja Swito
Chudovlasá a chudotlaká.
Chudokrevná snad ne, ale ověřené to nemám. Muhehe:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: