Informace o článku
o kosech a kossech Mám nejapné tušení, že mluvnicky správně je „o kosích“, jenomže to by mi nevynikl nadpis. Ale ani nadpis nemění nic na faktu, jak m...
draacedraace
...denní cint...denní cint
25.09.2007 6:48:0025.09.2007 6:48:00

óda nevyspalcova

o kosech a kossech

Mám nejapné tušení, že mluvnicky správně je „o kosích“, jenomže to by mi nevynikl nadpis. Ale ani nadpis nemění nic na faktu, jak moc si potrpím na ranní švitoření kosů, které mi s postupujícím podzimem bude víc a víc chybět. Ano, Pan Kos a Pan Krkavec jsou mí favoriti, nic nového pod sluncem.

Proč jsem načala kosa? Protože včera se mi vrátila sluchátka, z reklamace. Nejlepší skutečnost včerejšího dne: kromě doručeného CD Paul van Dyka a Maroon 5, mi byla ve druhém balíčku dopravena Koss PortaPro a k mému neutuchajícímu nadšení je můj nynější (neodvážím se psát nový, ač novým je) mobil utáhne, i s jejich 60ti ohmy.

K mému neutuchajícímu nenadšení jsem se kvůli nim nevyspala. To je peklo, nasadit hudbu do uší v posteli, protože to nejen že neuspává, ale naopak ještě nabíjí, a co se týče sluchového ústrojí, tak i zabíjí. Vyjma faktu, že sluchátka se spoluprací s Nokií nemají problém (co se týče „full“ zvuku), jsem zjistila, jaký shit je formát MP3. Koss sluchadla kromě „schovaného“ šumu odhalila i notné množství nedotažených anebo naopak přehlcených zvuků. Prostě kazeťák hadr, s tím rozdílem, že nahrávky nejsou rušeny rádiovým moderátorem anebo špatným signálem. Ryze pokusně jsem do telefonu nahrála audio soubor, a poté sluchadla píchla do mého 13let starého (leč značkového) CD přehrávače, který bez potíží utáhne 50V.

Nesrovnatelné. Samozřejmě přehrávač si s Kossy poradil líp než mobil, ale srovnávačka mezi MP3 a audiem je nebe a dudy.

Čekám na skládací sluchátka Panasonic, s ovládáním hlasitosti na kabelu, ryze pro účely MP3 do vlaku apod. Budou to letos opravdu poslední koupená sluchátka? A co na to Jan Tleskač?

Daja Swito
Sony, Thomson, Panasonic, Sennheiser a Koss PortaPro.
Tohle všechno mám teď doma, sluchátkově.
A s peckama to na mě nezkoušejte, to je tunel…

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: