Informace o článku
Jasně, ty upoutávky na Nově mi přišly povědomé. Pátrání po LOST mě nejednou srazilo s ikonami a bannery Prison Break, takže „image“ seriálu se mi do p...
draacedraace
...denní cint...denní cint
21.09.2007 16:00:0021.09.2007 16:00:00

stručně o Prison Break

Jasně, ty upoutávky na Nově mi přišly povědomé. Pátrání po LOST mě nejednou srazilo s ikonami a bannery Prison Break, takže „image“ seriálu se mi do paměti vrylo dostatečně silně. Po každém TV spotu jsem zareagovala „jémináčku… Že by Prison Break? Doba zpoždění oproti světu souhlasí…“.

Dobře, vyslovovala jsem Prison Break foneticky, bo znám pouze a jen ikony a bannery, a jelikož pokaždé vzápětí vyběhl nápis „Útěk z vězení“ (nikoliv „Prison Break“), okamžitě jsem dodala „aha, tak ne. Tak nic.“

Podotýkám, že ne jednou: tahle situace se zopakovala několikrát. Smějete se? No smějte se, klidně po zbytek dne. Dejme tomu, že anglicky opravdu neumím, ale i tak mě samotnou zaráží, že mi to nedocvaklo. Vždyť LOST jsou také vedeni jakožto „Ztraceni“, tudíž je logické, že i Prison Break obdrží českou nálepku.

Nicméně já osobně bych se přikláněla k nepřekládání původních názvů, abych se více nemusela ztrapňovat. Seriálů se řítí hodně: Prison Break mi nezávisle na sobě doporučilo hned několik lidí, kteří okamžitě vyhrkli „lepší než LOST!“ a další nadšené reference přišly na „Roma“ a na „Heroes“ (doufám, že jsem nezkomolila názvy, protože skutečně netuším, která bije:o) A co se týče Prison Break: zarytě odmítám se dívat. Proč? Protože propadnout závislosti na dvou seriálech se mi fakt nechce. Tvůrci budou opět děj natahovat do nekonečna, grrr… Už tak mě dostatečně nakrklo, že LOST se povlečou ještě další tři roky.

Až budu nemohoucí, tak si je naservíruji pěkně celé, bez čekání. Muhehe:o)

Daja Swito
Nechci být důchodce.
Ale seriály v důchod věku – to není až tak hloupá myšlenka…:o)

Foto: net


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

jo, i mně Prison Break odevšad doporučuj...

jo, i mně Prison Break odevšad doporučujou a já (přestože počeštělé upoutávky jsem rozkódoval bez potíží :o)))...) se na to přesto dívat odmítám. No, ono stejně neni kdy, že jo... A Heroes mám od Vánoc vypálený od bratra na DVD, ale leží to hezky ve skříni a já to vložit do přehrávače dřív než v důchodu taktéž ODMÍTÁM !!! ;-)
Gravatar

My máme na DVD první 2 řady Prison Break...

My máme na DVD první 2 řady Prison Break, takže vyměníme za Lost a nemusíš se na to koukat v televizi :-D