Informace o článku
Ano, máme je za sebou: zima se neodvratitelně blíží. Jaký to požitek, zachrchlat si po ránu jako tuberák, a po vydupání kopce sípat „kruci, proč s seb...
draacedraace
...denní cint...denní cint
20.09.2007 16:03:0020.09.2007 16:03:00

první ranní mrazíky

Ano, máme je za sebou: zima se neodvratitelně blíží. Jaký to požitek, zachrchlat si po ránu jako tuberák, a po vydupání kopce sípat „kruci, proč s sebou nemám foťááák??“, protože jinovatkový odér během svítání je jedním z kouzel, které většinu lidí z časových důvodů míjí.

Prozatím se mi daří bojovat s prodlužující se tmou: pravda, do práce se mi přesně na sedmou přicházet nedaří, ale pořád lepší, než chudáčky koníčky obsluhovat naslepo. Zrovna dneska jsem sundala víko kýble a civěla na mě myš. Vypadala, že ji má přítomnost nesmírně obtěžuje, a já zjistila, že v horní části plastového umělohmotného kyblíku je vykousaná díra. No když už myši rychtují i umělou hmotu, tak nás asi opravdu čeká krutá zima.

Když už jsem nakousla myši, zmíním i rodinku rejsků, jejichž fotku jsem zde nedávno prezentovala. Už jsou velcí, tři chlupaté kuličky, a s ohledem na velikost mám nejapný pocit, že to nejsou rejsci. Takže dodatečně opravuji na „hraboš“, přestože za pravdivost této informace neručím, neb po zvednutí napajedla hlodavci nelenili a udělali bác (kecám: bylo to "frrrr":o), tudíž na bližší identifikaci nebyl čas. Mají zhruba 14 dní na opuštění rodného hnízda, pak už fakt to napajedlo budu potřebovat.

Sláva podzimu. Resp. sláva babímu létu. Má nejmilejší část roku se nezadržitelně blíží. Pějme písně pro radost… lalala….

Daja Swito
Podzimně naladěná.
Anebo baboletně? Muhehe…:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

nejenom, že se nezadržitelně blíží babí ...

nejenom, že se nezadržitelně blíží babí léto, ale hlavně seriál Prison Break - Útěk z vězení, který je fakt bomba a podle mě je Lost slabí čajíček oproti tomuhle ;-)...všem fakt doporučuju se na něj podívat
Gravatar

No teda! Ale doufám, že tvoje-naše myši ...

No teda! Ale doufám, že tvoje-naše myši nežerou plastové umělohmotné věci... Aby se nevykousaly z přepravky :-D
Gravatar

Markéta: přepravku nerozkoušou, bo ta je...

Markéta: přepravku nerozkoušou, bo ta je pro tyto účely příliš hladká, zuby po ní sklouznou:o)