Informace o článku
Všichni se ptají, vcelku i chápu, proč vlastně, hahaha… Věci se mají zhruba takto: já s odsunem nespěchám a jsem ráda, že si tuhle prodlevu můžu dovol...
draacedraace
...denní cint...denní cint
18.09.2007 16:18:0018.09.2007 16:18:00

Proč ještě draace nebydlí v Praze?

Všichni se ptají, vcelku i chápu, proč vlastně, hahaha…

Věci se mají zhruba takto: já s odsunem nespěchám a jsem ráda, že si tuhle prodlevu můžu dovolit. Nic mě totiž časově netlačí, tedy vyjma tlachů o letošním létě již v Praze:o) Útulný byteček, na který si brousím zoubky, je totiž momentálně obsazen šťastným párečkem, kterým se kolaudace domečku sice blíží, ale oproti původním plánům určitě ne letos. Vadí mi to? Rozhodně ne, protože trpím stihomamem „chystám se zmizet, ale nic nestíhám a nic tady nemám hotového… grrr“.

Mezitím se stěhovacímu procesu podrobí kůň, těsně po sportovní sezóně. V jeho případě spekulovat ani prodlívat nelze, protože letos jsem již seno nekupovala. U něho je tudíž přesun neodvratitelný, jinak mi tady chcípne hlady.

Dalším důvodem, který notně zvolnil můj spěch ku matičce Praze, je nově zavedené on-line vzdělávání, kvůli němuž jsem plánovala úprk do velkoměsta v létě: prioritní pro mě bylo, abych se na počátku školního roku 2007-08 mohla zapsat do kurzu. Momentálně je k získání platného certifikátu postačující i forma placeného on-line vyučování, což se mi víc než hodí.

Pochechtávejte se dál, alibistickému výplodu draacete. Ale dlouho se mi smát nebudete, protože 31.12.2008 mi končí pracovní smlouva, a jakožto náhražce za pracovnici na mateřské dovolené mi udělají „pápá“. Trh a nabídka práce tady je katastrofální, setrvávat a složitě dojíždět do nového zaměstnání… Asi fakt ne.

Jedině že by zmíněná kolegyně nečekaně porodila třetí dítě za sebou, ale to se obávám, že nehrozí… muhehe:o)

Daja Swito
SkoroPražačka.
Anebo pseudoPražačka, to je lepší.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

pro neznalce, prosím: a kam se nakonec ...

pro neznalce, prosím: a kam se nakonec postěhuje Pan Kůň?
Gravatar

Draace, to je docela rána.... Jsem hrozn...

Draace, to je docela rána.... Jsem hrozná konzerva, přála bych si, aby služka dál posluhovala chudáčkovi koníčkovi pod Vladařem. Fakt se mi nechce zvykat si na novou situaci - draace v Praze bez kůňa. Navíc - žít tady v Praze a jen sem občas jezdit na návštěvu je rozdíl. Třeba se ti tu ani nebude líbit...:-) Ach jo, z mého pohledu čtoucího fakt hrozná škoda...:-) Ale jinak přeju hodně štěstí:-)) Chudáček koníček tejranej, bude si muset vycvičit novou služku.
Gravatar

loxia: Pan Kůň bude přesunut ke Klárce. ...

loxia: Pan Kůň bude přesunut ke Klárce. Klárka sebe i své koně odsud odstěhovala, když majitelka borce svou vlastní blbostí přišla o pozemky (nynější rozloha vystačí sotva těm dvěma). Klárka už hospodaří na svém a s Panem Kůněm počítá.
Gravatar

brio: po loňské zimě není v mých silách ...

brio: po loňské zimě není v mých silách tohle absolvovat znovu. Borcově majitelce je fuk, jestli tam koně mají co žrát a co pít, a Finova věčná nudle mi nedávala spát, hlavně po té fázi, kdy padal mokrý sníh, fičelo, na něm byly rampouchy a on se třásl jako ratlík. Zbytek zimy se muselo doklepat s dekou, což byl taky vopruz... u Klárky bude kůň za jejím oknem, bude 24/7 venku a bude mít možnost se schovat. To ložisko hlenu v plicích je alergické, jakmile se začne krmit senem, zase se to spustí. Nebudu riskovat jeho zdraví.
Gravatar

Mít jako parťáka na starání o koně majit...

Mít jako parťáka na starání o koně majitelku borce je za trest. Nervit se o promáčeného koně, dekovat, vyleze sluníčko - sundat deku, průběžně sledovat samostatný život barevné nudle ....něco jinýho je o tom číst a něco jinýho tam mrznout a odpracovat si to beze zbytku. Tak Finovi do budoucna hodně štěstí a tvárnou služku, kterou si vycepuje k obrazu svému:-) A co bude s borcem? Ten zůstane sám?
Gravatar

brio: toť otázka, co bude s borcem. Maji...

brio: toť otázka, co bude s borcem. Majitelka je v klidu, neřeší, že sena má tak na dva měsíce... Až zjistí, že ho neuživí (borce živí nájem z Fina plus peníze od dětí za ježdění), tak ho bude chtít prodat (pro ni jsou důležitější slevy v butiku, než kůň). Kdo ale koně koupí? Kdo si vezme jednookého valacha s HS, který sem tam vyzkouší zakousnout dominantního člověka? Těžko odpovědět.