Informace o článku
ryze pondělní plk Začínat týden plkem totiž vůbec není špatný nápad. Takže vzhůru do toho. První zpráva: dítě s rozbitou bradou je mimo ohrožení život...
draacedraace
...denní cint...denní cint
10.09.2007 21:11:0010.09.2007 21:11:00

vzhůru do nového pracovního týdne..... (bleeee)

ryze pondělní plk

Začínat týden plkem totiž vůbec není špatný nápad. Takže vzhůru do toho.

První zpráva: dítě s rozbitou bradou je mimo ohrožení života, tentokrát prokazatelně, protože krev už z ucha neteče. I doga má nohu lepší, nepajdá: ovšem jestli i kocour nepajdá, toho jsem si bohužel nevšimla.

Koně sražení rychlíkem nejsou zdejší (jak hluboká úleva: uvidíme však, na jak dlouho) a návštěvnost Kůňova on-line deníčku opět trhla rekord. Jako „1133“ nakouknutí během jednoho týdne, to je docela silné kafe i pro mě. (To jakože moc díky:o)))

Během víkendu se mi zdárně podařilo odklidit z plochy ikony, které „nějak“ čekají na zpracování. To jakože fotky zařadit mezi fotky, články mezi články apod. A hurá, draace se konečně může kochat podobiznou nazgůla… Plocha počítače je nyní přehledná a použitelná. Jak úžasné! (Otázka zní, na jak dlouho.)

A taky se mi zdálo o krkavcovi. Ve snu letěl proti mému oknu, narazil do skla a jakožto poraněný pernatec byl mou osobou ošetřován. Zajímavým způsobem baštil maso, doteď mi vrtá hlavou, jestli je autorem stylu pojídání filuta můj mozek anebo jestli jsem kdy byla svědkem takového počinu. Mimochodem, když už jsem nakousla dravce. Víte, kolik stojí samička bílého sokola, vhodná pro účely výcviku sokolnictví?

Nebudu vás napínat. Počítejte nejméně se šesti nulami.

Daja Swito
Po pondělním frmolu vcelku vyždímaná.
No bodejď by ne, po takovém slejváku… muhehe:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: