Informace o článku
Chemical Brothers, Praha 2007...Pozdrav z obligátní první řady:o) Dodržuji slib a také pětiletku... Bez legrace: náplně mých večerů se opravdu proměňu...
draacedraace
...denní cint...denní cint
07.09.2007 23:33:0007.09.2007 23:33:00

jenom měsíc zpoždění... to jde, ne?

Chemical Brothers, Praha 2007...
Pozdrav z obligátní první řady:o)


Dodržuji slib a také pětiletku... Bez legrace: náplně mých večerů se opravdu proměňují v pětiletku. Tak trošku nestíhání, řekla bych, a report z koncertu Chemických bratrů není výjimkou.

Jo, ještě jeden rest: foto soutěž z 8.8.2007 vyhrál zaslouženě bratr Koumák Dan. Opravdu to bylo hovno, se vším všudy. A opravdu hadí. Koumák si tudíž může něco přát, ale samozřejmě v mezích splnitelnosti:o)

Tak už slíbení Chemici: report ZDE.

A pro zesílení efektu úryvek z koncertu v Glastonburgy

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

vau fakt super docela ti zavidím....to j...

vau fakt super docela ti zavidím....to já přišla nejen o "Chemíky", ale už dvakrát o Apasionátu, Americký rodeo a hlavně o moje milováný Prodygi, který koncertovali 2dny po mém odjezdu zpět sem :-(....do Osla to mám jen 50km, ale v téhle zemi "chcípnul pes" a tak se tady žádný pořádný koncerty nekonají :-(...vždycky jsem si přála se podívat na koncert U2, často koncertovali právě tady, ale od té doby co tu žiju sem snad nikdo nejezdí....jsem prostě chudáček :-)...občas si říkám zlatý žluťákovice a disko ve vepřově :-D
Gravatar

goood :D

goood :D
Gravatar

já to mám už ...přeju si aby si mi koupi...

já to mám už ...přeju si aby si mi koupila černý pivo až tu budeš v praze :)
Gravatar

Hanka: na tom koncertě Prodigy se jeden ...

Hanka: na tom koncertě Prodigy se jeden týpek zabil, byl trošku jetej a zřítil se ze zábradlí. Jinak po U2 toužím taky, a ne málo... O Appasionatě jsem neuvažovala vůbec. Sazka Aréna je sice hezký dortík, ale pro tyhle účely se nehodí a za ty prachy už tuplem ne... Rodeo kdyby se vešlo do termínu, tak jdu:o)
Gravatar

Koumák: máš ho mít:o) Možná už 27.9. let...

Koumák: máš ho mít:o) Možná už 27.9. letošního roku, včas dám vědět:o)