Informace o článku
the way I mate II Kecala bych, že se mi to stává zřídka: v hlavě se mi „cosi“ vyloupne, ať už záblesk dávno zapomenutého filmu anebo jiná vzpomínací e...
draacedraace
...denní cint...denní cint
21.08.2007 18:41:0021.08.2007 18:41:00

Rednex na prodej !

the way I mate II

Kecala bych, že se mi to stává zřídka: v hlavě se mi „cosi“ vyloupne, ať už záblesk dávno zapomenutého filmu anebo jiná vzpomínací emoce, rozeberu si ji v mysli a nejednou ji rozpitvám i v blogu. Pár takových se mi hlavou honí i více než jednou, některé z myšlenek se pravidelně vracívají, jakoby předvídaly...

O pár dní (týdnů či let) později film dávají v televizi anebo se „moje“ téma zvesela proběhne v médiích. Podob, kdy se pseudofikce mé mysli záhy střetává s realitou, je vícero druhů: to já jsem si posteskla, že by mohl přijet Moby, PvD anebo Chemici... Že by mě „Kdosi“ vyslyšel?:o) Před rokem touhle dobou byla aktuálním tématem Madonna, a taková Nelly Furtado v Praze, vystupující kdekoliv mimo Sazka Arénu... mňam... Dobrý popud, ne?:o) Ke „Komusi“.

Vraťme se k tématu – Rednex na prodej. Ano, draace vlije do blogu Rednexe, a neuplyne ani týden, aby se z rádia dovědělo, že kapela je na prodej. V dražbě, asi aby to mělo extra grády. Údajně v internetové aukci ebay, takže kdo dá nejvíc, získá absolutní Rednex práva. No nebyla by to husťárna, ty prachy sehnat? Víc než kůl, muhehe.

Všem, co čekají na barvité zážitky z mých deseti dnů mimo domov a bez koně: vydržte. Přednostně potřebuji koni doplnit jeho online deníček. Třeba pak se mnou bude komunikovat. Včera jsme se totiž poprvé od mého příjezdu setkali, na mostě. Jako docela ráda jsem ho viděla, to bych kecala, že ne, ale když jsem se jala ho pohladit a ten šmejd krpatej uhnul a zrychlil, rychle jsem ze svého nadšení vystřízlivěla. Takhle se totiž pozná zvíře, kterému nic nechybí, vděk nulový a bez kýble žrádla v ruce se to samé týká pozornosti.

V rámci oživení vzájemných vazeb člověk - kůň bych mohla zrealizovat zase nějaký vandr. Muhehe. Aby si herka vážila dobrého bydla.

Daja Swito
Tyran a trapič a deptal chudáčků koníčků.
Který je na to patřičně hrdý, muhehe:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: