Informace o článku
Návrat draacete realitou Mno, vůbec by nebylo od věci sem fláknout megalomanský titulek, ověnčený slávou a ovacemi. Hurá, psavec se vrátil!!! Akorát ž...
draacedraace
...denní cint...denní cint
19.08.2007 23:56:0019.08.2007 23:56:00

Ano, jsem zpátky... muhehe:o)

Návrat draacete realitou

Mno, vůbec by nebylo od věci sem fláknout megalomanský titulek, ověnčený slávou a ovacemi. Hurá, psavec se vrátil!!! Akorát že nemůže psát, protože návraty většinou znamenají vpád do chaosu a víru a bordelu událostí a akcí, které si nejenže na kýženou osobu počkaly, ale stihly se samozřejmě neuvěřitelně namnožit a nafouknout.

Těším se na setkání se svým stolem v práci. Bude vidět deska?

Zbývá dodat, proč jsem se uchýlila ke zmínce o extra titulce á la "draace is home". Během včerejšího dobývání dálnice D1 mi totiž všichni mávali. Většina mostů (přechodů a přejezdů a nadjezdů) byla plná lidí, kteří opravdu poskakovali a nadšeně mávali. Kdopak jim vytroubil, že tudy jede draace? Tak jsem jim sem tam pokynula také... hahaha... Tedy než jsem byla ze strany řidiče upozorněna, že skla jsou zrcadlová. Ale jinak super pocit, draace se vrací do Čech a takové jásající davy a fronty u silnic...:o)))

Daja Swito
Po návratu.

Samozřejmě vím, že davové šílenství u silnic se týkalo motorek, info o MS mě neminulo.
A že jich bylo,na dálnici, motorkářů jako nas***no. Většina z nich se tradičně pokoušela zabít sebe a pozabíjet i účastníky silničního provozu kolem sebe. Do jaké míry byli (ne)úspěšní, to netuším.
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: