Informace o článku
Nevhodné pro slabší a labilnější povahy !!! Ano, nechala jsem se zlákat k založení účtu na http://qhodnoceni.atlas.cz. Že jako budu mít takové ty rádo...
draacedraace
...denní cint...denní cint
01.07.2007 23:25:0001.07.2007 23:25:00

Q hodnoceni & atlas.cz

Nevhodné pro slabší a labilnější povahy !!!

Ano, nechala jsem se zlákat k založení účtu na http://qhodnoceni.atlas.cz. Že jako budu mít takové ty rádoby lepší fotky vystavené někde, kde budou přístupny všem, bez blogových blábolů a bez cenzury. Bohužel jsem netušila, kolik nervy drásajících situací mi tenhle pochybně fungující (oprava: zásadně nefungující) server přinese. Už jenom registrace, která se skládá ze dvou banálních kroků: vyplnění formulářů a čekání na autorizační kód. Zkoušela jsem to z deseti počítačů, ale kódu jsem se dočkala zhruba za měsíc, do té doby na mě systém štěkal „tento nick je obsazen...“ a jakmile jsem se dožadovala kódu, byl hluchý, slepý a netečný, stejně jako admini k mým prosebným mailům.

Pokud jste vyznavači vykonávání vícero činností naráz, stane se Q vašim oblíbencem. Při rychlosti, s jakou operuje, budete v pohodě stíhat třídit a upravovat fotky nové, komunikovat, sledovat televizi, a když si odskočíte na WC anebo na nákup, nevadí: fotka se stejně dřív než po deseti a více pokusech nenačte. Již rozumím, proč je denní limit na Q vložení pouze 10ks fotografií: no ono se vám jich tam víc beztak protlačit nepodaří, protože systém mezitím spadne vícekrát, než je vašich neúspěšných pokusů o vložení fotky.

Většina snah týkajících se Q vyjde naprázdno. Mně například nelze vyplnit ani jeden údaj do podrobností v profilu o mém já: první tabulka s osobními kontakty se mi podařila, ale další jsou opět hluché, němé a netečné. O další funkce webu se raději nepokouším...

Naprosto nejhorším zážitkem je zoufalá snaha mít to už hotové, a už konečně jít spááát... To teď prožívám já. Snímek č.7 (z deseti) už tam rvu od 22:45, a marně. Už i ta počítačová myš se mě bojí...

Daja Swito
totálně vy****, na***** a z******.
Vydrží draace až do konce?
A co na to Jan Tleskač?

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Jan Tleskač měl svého času na Q nádherný...

Jan Tleskač měl svého času na Q nádherný profil s leteckýma fotkama. Ovšem po několikerém přemístění leteckých fotek adminem do kategorie "zátiší" :o))) rezignoval a na Q přestal chodit. Podle posledních informací tráví večery upgradem svého kola na bombardér a chystá útok na kanceláře atlasu...:o))))))
Gravatar

Nedá mi to nepřiznat, že můj včerejší ne...

Nedá mi to nepřiznat, že můj včerejší neúspěch (ten sedmý) byl neúspěšný především proto, že jsem tam cpala fotku velkou 2,5MB, nikoliv 200kb. To jenom mimo soutěž, protože u těch předchozích to dřelo taky, akorát že do zdárného konce. Ale jinak jsem úplně normální a především duševně vyrovnaná. Muhehe.
Gravatar

To nic nemění na faktu, že před chvilkou...

To nic nemění na faktu, že před chvilkou tu byl Jan Tleskač stavený a žebral recept na napalm. A jelikož Qéčko miluju, tak jsem mu ho dal. Muhehe :o)))