Informace o článku
Kijivu to zvládla…. a beze mě:o) Zřejmě hlavní událost dnešního dne. Opět středa, opět gorilí mládě, ale tentokrát se šťastným koncem (i když nechci n...
draacedraace
...denní cint...denní cint
30.05.2007 11:37:0030.05.2007 11:37:00

polední pauza:o)

Kijivu to zvládla…. a beze mě:o)

Zřejmě hlavní událost dnešního dne. Opět středa, opět gorilí mládě, ale tentokrát se šťastným koncem (i když nechci nic zakřiknout, takže ťuk, ťuk, ťuk). Když pominu negramotnost zprávaře na E2, dosud nejhoršího ze všech nejhorších, co se týče českého jazyka (co ta Evropa 2 blbne? Popularita stoupá, nikoliv však profesní úroveň. No ještěže už je zpátky Loeš, protože ranní show ze složení bavič + průměr vznikne pouze a jen průměr), tak důvod k jásání. Pravda, kontrola pavilonu goril byla podstatně nižší než u Kamby, ale ke štěstí mi bohatě postačí, že jsem za net v práci nepřekročila limit (narozdíl od netu doma, hahaha). Kromě úlevy z výsledné částky dubnové on-line Kamba faktury v práci jsem potěšena, že stav bouřek se rapidně snížil na jednu denně.

Třeba se dočkám dne, kdy nebudu po ránu cítit, kde všude mám poúrazové artrózy. Kolena a spodní palce se ještě dají rozchodit, ale nefungující čelist, když jedinec srdceryvně touží po snídani, to je pakárna nejvyššího kalibru. Křupavá houstička ano, ale když počáteční kousání citelně pobolívá a neumožňuje pořádně roztáhnout hubu, tak veškeré chuťové smysly docela dost trpí…

Tradiční Pulp středa dostala dnes nový odér: Twin Peaks soundtrack. Hustý. No prostě hustý. Hustý, jak fungují zpětné vazby, protože jakmile cédo počalo hrát a ozvaly se první tóny, okamžitě se mi vybavil šálek lahodné černé kávy (tedy jak pro koho:o))) a výborný třešňový koláč, pravá část postele, studený nohy, červená deka a osvícená základní škola. Hahaha… navždy v mozku.

Mimochodem, v neděli jsem tipla čtyři vítěze z osmi (ano, dostihy). Vezmu-li v potaz, že jsem ve dvou případech váhání mezi Janáček – Lukášek (rajťáci) zvolila Pinďu Janáčka, a tudíž že je jasné, že zvítězil Lukášek… Mohla jsem jich trefit sedm, protože Lukášek vyhrál pětkrát.

V neděli Scyris, v Blavě. Všichni povinně fandit!!!

Daja Swito
Kdo se bojí, nesmí do lesa.
Tralala, tralala, kočička se vdávala…. muhehe:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

tak s radostí koukám, že cedulka s nápis...

tak s radostí koukám, že cedulka s nápisem "MALÁ VZPOMÍNKA NA NOVÝ ROK", která se uvnitř CD měla nacházet, ale která na mě vykoukla zpoza na stole se válejících písemností právě v okamžiku, kdy už byla obálka důkladně zalepená (jak se to jenom mohlo stát ?...:o)))...), byla stejně naprosto zbytečná ;-)
Gravatar

frost: asi to mělo svůj důvod, hahaha......

frost: asi to mělo svůj důvod, hahaha... Třeba nepotřebuju papírky, na nemalý vzpomínky, muheheee:o)
Gravatar

Dík za supr inspiraci na Silvestra: To a...

Dík za supr inspiraci na Silvestra: To abych začal někoho shánět ;o)
Gravatar

Ano, najdi jsi. Hodně zdaru.

Ano, najdi jsi. Hodně zdaru.
Gravatar

Třebas nebudu muset ;o)

Třebas nebudu muset ;o)