Informace o článku
Zlost z LOST Ano, mé oblíbené čtvrtečně-páteční téma je opět tady, a obávám se, že naposledy. Tedy letos. Jakožto zarytý odpůrce „novinek“ ohledně LOS...
draacedraace
...denní cint...denní cint
25.05.2007 5:31:0025.05.2007 5:31:00

nashledanou za rok

Zlost z LOST

Ano, mé oblíbené čtvrtečně-páteční téma je opět tady, a obávám se, že naposledy. Tedy letos. Jakožto zarytý odpůrce „novinek“ ohledně LOST jsem tvrdě ignorovala fámy týkající se čtvrté a páté série, doufajíce, že ta trojka bude fakt poslední. Jestli já nejsem tak trošku naivní… A co všechny ty kecy o klesající sledovanosti??? Právě na ni jsem spoléhala, že seriál ukončí, grrr.

Já už chci koneeeeeec………… BÚ……………

I stahování včerejšího dvojdílu bylo samo o sobě zLOSTvěstné. E-disk padal, víc než tři kousky se mi prostě sosnout nepodařilo, i kdybych se uvztekala, takže jsem složitě lovila heslo na cz.shareware. Ten jeden díl jsem cucala tři hodiny… Tři!!! Samozřejmě dva pokusy vyšly naprázdno, takže po úspěšném uložení dílu jsem zjistila, že můj kredit činí sotva 160 MB, tudíž jsem si nabila, aby to těch 350 MB dalo… Myslíte, že ty jednotky přišly včas? Haha.

Takže kostrbaté srkání přes rapid, ze dvou různých IP, poslepovat, abych kromě třiadvacítky mohla vidět i dvaadvacítku. Kvalita pochybná, ale naštěstí kompatibilní se zvukem i s titulky. Nevím, jestli se těšit na 4. února… Končí mi LOST čtvrtky, nebudu mít LOST sny. Jako celou noc jsem spala na zádech, žádné převracení, a sen barevný a dlouhý a losťácký. Kdo ležel v rakvi?

Takže čau v únoru.

Daja Swito
Lostie.
A propos… sledovací dny se srazí na polovinu. Ušetřím kofily:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: