Informace o článku
Zlost z LOST Tedy přímo z LOST úplně ne. Vysvětlím: včera jsem zhltla další část, dvacítku třetí série. Když pominu fakt, že rozhodně patří mezi zásad...
draacedraace
...denní cint...denní cint
10.05.2007 23:42:0010.05.2007 23:42:00

že by?...:o)

Zlost z LOST

Tedy přímo z LOST úplně ne. Vysvětlím: včera jsem zhltla další část, dvacítku třetí série. Když pominu fakt, že rozhodně patří mezi zásadní díly, a že mě intenzivně nutí nad dějem přemýšlet už několik hodin…

Jasně, jsem fanatik, ale každý potřebuje svou pohádku, která ho hází do jiné dimenze než je jenom zaběhnutý reál. Alespoň mám kořeněné čtvrtky, hahaha… Ale tohle není tématem: po návratu od hajtry jsem si dvacítku pustila znovu. Znovu mi čas utekl, neskutečně rychle, jakoby díl trval deset minut, a protože mě krapet pobolívají oči (a krapet mi bělma zdobí červené flíčky:o), natáhla jsem se. Že jsem usnula jako špalek, netřeba komentovat, ani pozdější důsledek v podobě urputné noční snahy usnout (grrrrrrrrrrrr), ale co mě skutečně nadzvedlo, byl sen, který se mi zdál. V něm jsem se dívala na tenhle konkrétní díl, a po jeho skončení jsem v zásilce (nechápu, ale poštou mi přišlo LOST CD) objevila dopis, psaný úhledným rukopisem. Dočetla jsem se, že „ahoj…. bla bla bla… nikomu to zatím nepůjčuj a nikomu to neříkej… bla bla bla… jinak ti gratuluju ke shlédnutí posledního dílu LOST“.

Muhehe? Kdepak: MUHEHE.

Tlak mi vylítnul ještě výš, než když jsem u koní v ohradě našla spát bezdomovce. Jako co tohle znamená?? Co je tohle za stupidní debilní finále??? To si jako veškeré nezodpovězené otázky máme vyřešit sami??? No nejsou tvůrci odrůdy nepopsatelných kreténů???

Naštěstí to byl opravdu jenom sen, ale pár minut po probuzení jsem si až tak úplně jistá nebyla…. :o)))

Ano, přečíst si indicie na netu dokáže každý, ale já si nechci kazit seriálový požitek mých natěšených čtvrtků a opakovacích nedělí, takže si maximálně dovolím odhadnout, že Locke se „asi“ na ostrově narodil a že ti druzí druzí (takže „třetí“:o) to „asi“ ví. Víc řešit nehodlám. Nezbývá než doufat, že konečná fáze seriálu nebude ozajstná kokotina.

Daja Swito
insomniak křížený s maniakem.
Akorát… co furt mají s tím Portlandem? A co na to Jan Tleskač?

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Jan Tleskač běhá po ostrově a shání řetě...

Jan Tleskač běhá po ostrově a shání řetěz na svoje kolo...muhehe :o)))
Gravatar

huáááá, sny a reakcie na ne podľa Cimrma...

huáááá, sny a reakcie na ne podľa Cimrmanovy frustrační kompozice: střídá prvek očekávání a prvek zklamání :o)))
Gravatar

Kltko: vedle jak ta jedle. Svůj podíl na...

Kltko: vedle jak ta jedle. Svůj podíl na situaci má moje láska jediná kay.tee, protože mi předevčírem přes ICQ sdělila, že už ví, jak dopadnou LOST (což možné je). Akorát info, že ve Francii už jsou komplet odvysílaní, to je samozřejmě fáma. A můj mozek to v souvislosti se včerejším Jácobem pobral po svém....muhehe:o)
Gravatar

Mno, tak sice mi byla zdělena mylná info...

Mno, tak sice mi byla zdělena mylná informace, že ve Francii už to skončilo, avizovanému rozluštění věřím, protože mi přijde logický.. mno ale kdo ví.. viděla jsem dohromady asi 5 dílů..takže nemůžu soudit..