Informace o článku
Rakouští aktivisté se chystají OPĚT zablokovat hraniční přechody… V souvislosti s touhle „problematikou“ mě nenapadá nic jiného než otázka, kde na to ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
09.05.2007 18:20:0009.05.2007 18:20:00

Koktej z třešní.... (luxusní, sic s tématem nesouvisející překlep... muhehe)

Rakouští aktivisté se chystají OPĚT zablokovat hraniční přechody…

V souvislosti s touhle „problematikou“ mě nenapadá nic jiného než otázka, kde na to ti lidi berou čas a peníze. A především tu drzost, neomalenou a sprostou, ničit život „obyčejným“ občanům naší republiky. Proč znepříjemňují existenci těm, kteří na výsledek akce stejně nebudou mít vliv?

Nakopala bych aktivisty někam, bez rozdílu. Budu se hádat, že ani jeden z bandy rakouských ignorantů nepatří mezi méně majetné lidi, kteří by si zkrátka a jednoduše nemohli dovolit obětovat čas a peníze nic neřešícím demnstracím. Osobně se domnívám, že aktivisté (narozdíl od profi řidičů uvízlých ve frontách na hranicích) žijí vcelku příjemný ničím nerušený život, včetně lukrativnější dovolené a odpočinku. Nevěřím jim nic, co prosazují, natož že jde o lidi, kteří svému „smýšlení“ věnují všechno, co mají. Vždyť jinak by jim stud a pochopení nedovolil prudit nešťastníky, kteří kvůli skupině nelogicky (ač ekologicky) uvažujících magorů zkejsnou několik hodin v koloně aut, zatímco pomazané hlavy politiků stejně žádné pokroky nevyplodí...

Nebo snad rakouští aktivisté žijí v souladu s přírodou, bez používání elektřiny a dalších manýrů civilizace? Pochybuju.

Daja Swito
Pokud uvíznete v předrakouské frontě, vyřiďte těm žlutým andělům, že je v pekle čeká pěkná nakládačka. Muhehe.

PS: Koktejl z třešní stále ještě nemám. Tedy tu původní verzi, zpívanou sebrankou československých rádio-dýdžejů. Muhehe II.

PS: hokej se soudruhy jsme luxusně projeli... no že jsem radši nešla jezdit:o)))
Takže snad bude poslední vatra plát. Anebo vzplanouvat? Hujahaaa... miluju češtinu...

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

"plápolať" ;o) pršalo zhasla

"plápolať" ;o) pršalo zhasla
Gravatar

kltko: "plápolat" není správný...

kltko: "plápolat" není správný ekvivalent ke "vzplát". Snažila jsem se o rádoby verzi vidu dokonavého ke slovu "vzplanout", ale čeština tuhle kombinaci s budoucím časem evidentně postrádá:o)
Gravatar

I když... Osobně bych se přiklonila k &q...

I když... Osobně bych se přiklonila k "bude vzplávat":o)))
Gravatar

"planúť / vzplanúť" alebo &quo...

"planúť / vzplanúť" alebo "bude horieť" to je dokonavé až do skonania. Nedá sa nespomenúť (ďalšia perla češtiny i slovenčiny; z dvojitého záporu angličtinári šedivejú!) skloňovanie mena "Budenbrook" dvojicou Lasica-Satinský v záhoráčtine: 1.osoba jč. atď "su brúk" - sibrúk - jebrúk - smebrúci - stebrúci - súbrúci :o)))
Gravatar

kltko: proč mám pocit, že každý řešíme n...

kltko: proč mám pocit, že každý řešíme něco úplně jiného?:o) "planút" a "bude horiet" - nedokonavý vid. "Vzplanút" - dokonavý vid. Korektně mluvnicky je nereálné vyjádřit slovo dokonavého vidu ve tvaru nedokonavém. Já tak učinila, bo mi to přišlo v případě vaší hymny trefnější, než se spokojit s videm nedokonavým anebo synonymem...:o)
Gravatar

hehe, jasne, pokiaě ide o toto tak "...

hehe, jasne, pokiaě ide o toto tak "vzplanúť". A mimochodom, ide o Internacionálu :o))) ale pochopil som ;o)
Gravatar

kltko: no tak teď jsem zůstala civět jak...

kltko: no tak teď jsem zůstala civět jako tele na nová vrata. A teď teprve mi to došlo... Chybí mi tam zásadní věta, kvůli které vznikla "vatra", páč se rýmovala s "Tatra"... Tady někdo jedním okem čučel na hokej a druhým si nevšim, že si maže text... hahahaaaaaa....
Gravatar

Původně to bylo nějak takhle: "poos...

Původně to bylo nějak takhle: "pooslední bitva vzplála... Bude sa blýskat na Tatrou? S poslední vatrou? Takže snad bude poslední vatra plát. Anebo vzplanouvat? Hujahaaa... miluju češtinu..." Ba ne, včera jsem to měla lepší.
Gravatar

Vzplávat, podle hrát-hrávat, muhehe :o)

Vzplávat, podle hrát-hrávat, muhehe :o)
Gravatar

Fluff: to říkám... že vzplávat. Šikovná ...

Fluff: to říkám... že vzplávat. Šikovná holka:o)