Informace o článku
AJETO...? Bolí mě ruce... teda jedna ruka. Jako ona mě nebolí způsobem, že bych viditelně trpěla, že by mi v ní proudily nepříjemné pocity, nutící vyh...
draacedraace
...denní cint...denní cint
04.05.2007 20:00:0004.05.2007 20:00:00

auvaaaajs...

AJETO...?

Bolí mě ruce... teda jedna ruka. Jako ona mě nebolí způsobem, že bych viditelně trpěla, že by mi v ní proudily nepříjemné pocity, nutící vyhledávat brufeny a nadávat u toho... Jenom mi všechno padá z ruky, nejsem schopna otočit klíčem v zámku, uchopit cokoliv těžšího anebo obratně manipulovat s myší. Tedy s počítačovou myší, nikoliv s produktem mého milovaného myšína...:o)

Prostě vopruz. Skoro jako tenkrát, kdy mě pro změnu bolelo oko. To bych nikdy nevěřila, kolik svalů je potřeba použít při napohled banální funkci oka. Musíte pohnout okem (au), vyhledat jím objekt (au), natočit se k němu do nejvhodnějšího úhlu (au) a zaostřit (au, au, au). Nakonec jsem se ještě ráda uchýlila k návodu dle „Vesničko má, středisková“ a preventivně jsem otáčela celým krkem a naslepo, aby se nemuselo hýbat samo oko. I tak to bolelo, fakt že jo.

Narozdíl od oka moje ručka trpí přepracováním. Včera jsem totiž zatloukala kůly, a jelikož je sucho, bylo potřeba bouchat opravdu vší silou. Svaly jsou po nárazech ochablé a funkční na půl úvazku, takže psát propiskou výpočty, to vám je taková bžunda... Třeba Egypťani právě takhle vymysleli hieroglyfy. Po náročné práci se jim klepaly ruce a podle toho vypadá i písmo. Evidentně byli pracovitý národ.

Jdu si zamíchat čaj. Snad to půjde... muhehe

Daja Swito
Matka Příroda je stejně zrádce.
Chlap může kůly zatloukat vkuse a nic se mu nestane, grrr...

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: