Informace o článku
Zaspala jsem. Ano, draace vyrazilo vstříc novému dni se zděšeným výrazem a skokem z postele, jehož rychlost a především styl provedení ložnice ještě n...
draacedraace
...denní cint...denní cint
23.03.2007 11:44:0023.03.2007 11:44:00

o hutném ránu

Zaspala jsem. Ano, draace vyrazilo vstříc novému dni se zděšeným výrazem a skokem z postele, jehož rychlost a především styl provedení ložnice ještě nezažila. Tak s rupnutím v zádech jsem vcelku počítala, protože včera jsem jezdila hrbatá, a to se nemá. (Proč jsem jezdila hrbatá, přestože na koni se má sedět rovně? No protože by mi jinak foukalo za krk, grrrr… ) Do futer jsem se také vešla tak tak, ale ani tohle není nic neobvyklého, protože s mým mrtvolným krevním tlakem je opuštění postele pokaždé komedie. Podkrovní místnosti jsou záludné, samá šikmá stěna, a miniaturní ona místnost, do které ráno musí každý z nás, je doslova šitá na míru otřesům mozku a jiným úrazům. Ani MP3přehrávač jsem neřešila, stejně v něm došla baterie, prostě jsem se bleskově oblíkla, popadla psa a honem ke koním.

Jak už to bývá, zrovna dnes jako natruc bylo třeba Amíka nakrmit dřív, protože nahoru ho vedla Móňa… No to bude ono. Stokrát můžete vysvětlovat Radunce, ať dává VČAS vědět, že potřebuje ráno odvést koně ven. A výsledek? Po půlnoci mě vzbudí SMS „promiň, že tě budím, ale ráno mám vzít Amíka…“ A kdo pak nemohl usnout? No Raduška to nebyla.

Ale vstávat se má opravdu v klidu, ne takhle. A běhat do kopce ráno se taky nemá… Ani pospíchat od koně ne, protože teprve pak si uvědomíte, že se jim měly nasypat dva žoky sena, když jde Amík nahoru už tak brzy. Ve sprše si nakopnete prsty, au-au-au, a když mokrý ručník ooopatrně pověsíte na ten zkurv**** zasr**** kret****** věšák, tak se vám beztak pod rukama rozpadne, jako každé ráno. Stejně jako zrovna dneska se králice vykadí do misky s vodou a zrovna dneska myši potřebujou pečivo.

Není nad patnáctiminutový skluz... Hujaháááá. Asi by bylo načase dopřát tělu pořádný spánek, v souvislosti s nedělní změnou času to je aktuálnější než kdy jindy:o)

Daja Swito
Stíhačka. Stihla jsem všechno. Jasný důkaz, že i stíhačka může být prima… muhehe:o)

PS: včerejší díl LOST mne utvrdil v přesvědčení, že tvůrci stále ještě nemají jasno, o jaký žánr se jedná, jestli o scifi, dobrodružno, paranormáljevy anebo psychothriller... Tenhle díl hodil spoustu mých teorií vniveč. Nepochybuji, že příští týden se děj soustředí na život na „pláži“, takže nakousnuté sousto ze včerejška bude muset počkat ještě dalších 7 dní. Vopruz. Ale na druhou stranu, být já tvůrcem, tak to udělám úplně stejně:o)))

PPS: nic proti Loešovým libůstkám ohledně fotbalu. Ale pouštění toho Italského debila, který komentuje stylem, jakoby právě prožíval svůj první orgasmus, mne vytáčí... s klackem, na něho...

PPPS: Kluci z E2... sakra... už přes 2 týdny si přeji "Hajný je lesa pán", a vy tam zase fláknete jinou... ať žijí duchové, hurááááá

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

No, to já dneska taky zaspal. Respektive...

No, to já dneska taky zaspal. Respektive budík zazvonil včas a dokonce mě i probudil, ale potom..., no, řečeno slovy jednoho z našich podnikových vedoucích: "Radši je nebudeme dráždit..." ;o)) Po LOST už mam docela absťák, ale nosič je již od včerejška na cestě, tak snad bude pošta rychlá jako vichřice :-)