Informace o článku
…vyliž si patrika Žádný strach, to není ani novodobá hláška, ani obdobný můj nápad. To pouze zcela normální moderátoři Evropy2 usoudili, že změna je ž...
draacedraace
...denní cint...denní cint
02.03.2007 21:17:0002.03.2007 21:17:00

vztekle a vesele...

…vyliž si patrika

Žádný strach, to není ani novodobá hláška, ani obdobný můj nápad. To pouze zcela normální moderátoři Evropy2 usoudili, že změna je život, i co se týče vulgarit. Jinak Loeš ulítává na Ať žijí duchové. Proč mne to nepřekvapuje? Protože bagr, uááááh…:o)

Jestli vás zajímá, jak dopadlo včerejší stahování LOST… Mno, sama jsem byla překvapena, jak rychle, snadno a v pohodě fachalo sdílení, tedy bez kiksů, žádné dření ani vypadávání, prostě jako po másle. S kapkou nedůvěry jsem se zasekla až u stahování sedmičky, kdy jsem nepříliš inteligentně zablokovala správce stahování a tudíž i zdrojový „kanál“, takže jsem pak musela kompletně restartovat, ale další pokus proběhl na výbornou.

Teprve až doma jsem zjistila, že jsem stáhla úplně jiný díl. Zřejmě se jednalo o jeden z počátečních třetí série, ale to není až tak podstatné: já bych si hrozně se přála vidět samu sebe, kterak užasle čučím do monitoru a hlava mi to nebere. Abych totiž předešla problémům z minula, pojmenovala jsem titulkový soubor totožně s videem, a teď si představte, jak můj mozek chroupal informace prastarého dílu se zcela jinými titulky, a ještě k tomu dabovanému… A než mi to vůbec došlo, že to je asi nebe a dudy…

Takže zbytek večera probíhal ve staré dobré zaběhnuté režii namlsaného draacete a urputně se bránící technikou. Ano, již jsem se naučila, jak stahovat z rapidshare, i co a jak a k čemu je torrent, ale všude bylo trapně narváno, takže jsem potupně zaplatila asi čtyři koruny, a díl jsem stáhla z nějakého zpoplatněného czech webu. Vše za neskutečného nadávání a vrčení a vztekání se. Takže opravuji svůj předešlý výrok a vážně „nechci vědět“, co mne čeká příště v souvisLOSTi s LOST.

Daja Swito
Absolutně vytočená, když stahovala, a absolutně vychechtaná, když sledovala.

Jako tenhle díl sice děj nijak významně nepoposunul, ale rozhodně patří ke skvostům všech tří sérií. Nikdy jsem u LOST neřvala smíchy, a tentokrát nejen díky luxusním hláškám a přirovnáním ze strany Sawyera, přestože jeho postava dodala obsahu ten správný peprný říz. Prostě jakmile je na scéně Hurleyho flashback, bude haló, a tohle haló vydalo za všechna haló, která doposud na ostrově vypukla. Hujahááááá.... doporučuji i těm, kteří LOST nesledují. Muhehe.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Gratuluju k nově získaným dovednostem......

Gratuluju k nově získaným dovednostem... jen bych se tim nějak moc nechlubil tam kde to jde najít... :) jinak ale šikovná holka :) BP
Gravatar

TO MI PŘIPOMÍNÁ... NOVÝ HORKÝŽE SLÍŽE JS...

TO MI PŘIPOMÍNÁ... NOVÝ HORKÝŽE SLÍŽE JSOU VÝBORNÝ (Horkyze Slize - Ukaz Tu Tvoju Zoo (2007) A TAKY MORČATA NA ŮTĚKU :)))) http://rapidshare.com/files/18213631/HS-ZOO.rar a honem než to smáznou :)