Informace o článku
Díváte se taky? To je taková pohoda... Už se mi dlouho nestalo, abych skoro celý boží den měla puštěnou bednu... Hrajou a zpívají skvěle. Dneska to bu...
draacedraace
...denní cint...denní cint
02.07.2005 21:58:0002.07.2005 21:58:00

www.live8live.com

Díváte se taky? To je taková pohoda... Už se mi dlouho nestalo, abych skoro celý boží den měla puštěnou bednu... Hrajou a zpívají skvěle. Dneska to bude dlouhá noc... :o)

Prozatím absolutní jedničkou Madonna a Ray of light, vystoupení Green Day, ačkoliv šampióni od Queenů jim, i přes krásné aranžmá, poněkud pohasínali, vždyť s takovým materiálem by daly udělat luxusnější úpravy. Překvapila mne Celine Dion, (v tom nejlepším slova smyslu) a obzvláště výborný mi přišel živě Youssou N'Dour. Snad jen mizerná prťavá špetka moskevských Pet shop boys mě poněkud rozmračila, ale plejáda muzikantů, ať už známých anebo nikoliv (záměrně neuvádím jména plus dojmy, protože by to bylo na dlouho), jakožto celek - paráda. Paráda se zatraceně velkým P. Výtečnější televizní vysílání už dlouho předlouhou nebylo k mání.

Ač mne nikdo nepřesvědčí o tom, že celý tenhle projekt zbídačelé Africe jakkoliv pomůže.

Ale jistý fakt se dané záležitosti nedá upřít: svět byl alespoň několik hodin pospolu, v jedné koleji a naladěný na stejnou notu. A to aniž by se jednalo o silvestrovské jásanice během přelomu roku. Což já osobně považuji za významný celosvětový úspěch.

Daja Swito
absolutně nadšená z vysílání ČT2

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: