Informace o článku
Mno, nadpis působí víc než zajímavě. Otázkou zůstává, zda-li se mi podaří obdobně vyplivnout i text:o) Historka s mlíkem je sice poněkud neaktuální, a...
draacedraace
...denní cint...denní cint
22.02.2007 20:50:0022.02.2007 20:50:00

balada o mlíku

Mno, nadpis působí víc než zajímavě. Otázkou zůstává, zda-li se mi podaří obdobně vyplivnout i text:o)

Historka s mlíkem je sice poněkud neaktuální, ale pokud někoho potěší cizí neštěstí, tak si pošmákne i se zpožděním. U mne doma se na mlíko moc nehraje, mlíko podporuje tvorbu sopelu, což pro jedince s nespočtem alergií není žádoucí. Tím netvrdím, že ho nepiju... mlíko je mňam, mňam, mňam (a s kakaem dvakrát:o), a protože po víkendovém malování doma část krabicového balení zbyla, tak jsem si ji hodlala užít v práci. No nebudu to protahovat: byla jsem líná si otevřenou krabici zalepit třeba izolepou anebo ji přenést v ruce, takže jsem ji flákla pro klid duše do pytlíku, na stojáka uložila do batohu a hurá do pracovního poměru.

Netřeba popisovat, co se dělo v batohu, když jsem s ním několikrát třískla a ve finále jej položila na bok. Už se smějete?

Tak se budete smát ještě víc. Mlíčko se bravurně nacpalo úplně všude, i do míst, o kterých jsem neměla tušení, že v ně batůžku existují. Samozřejmě jsem týž den nesla do práce fotky kvůli skenování, takže jsem místo tlučení do PC vkládala mezi jednotlivé stránky fotoalba staré diskety, aby album lépe schlo, mlíko jsem měla i v peněžence, v deskách na úřední a jiné doklady, a samozřejmě plavala i svačina. Jenom skutečného inteligenta napadne při hektickém vyndávání věcí z promočeného batohu položit ho na vlastní židli, takže sezení jsem měla mlíkové, a co hlavně: zásadní rozdíl mezi všude rozlitou vodou a mlékem je ten, že voda ani po několika hodinách katastrofy není cítit. Za to můj kožený batůžek ještě teď vypráví, kam a jak hluboce nevhodný náklad pronikl. Takže kdyby vás kdekoliv trknul odér přešlého mléka, bude se možná jednat o mou přítomnost:o)

Ale proč jsem se k této záležitosti vrátila: dnes ráno se mi podobným způsobem MÁLEM podařilo v batohu umístit jogurt, který byl načatý, avšak s důkladně nalíplým víčkem. Podotýkám, že dnes jsem v batohu přemísťovala Přehledy závazků a pohledávek a Protokoly z FÚ, takže je mi skutečnou záhadou, jak to že jsem skrytý úmysl zmíněného jogurtu prokoukla dřív, než jsem jej umístila do nitra batohu. Podle Murphyho teorie by přece všechno mělo být jinak:o)

Navíc stále čekám na kladný výsledek oněch 15ti dní s activií, během kterých se mi má udělat v trávicím traktu neskutečně dobře. Ale na mne asi bifidus essensis blahodárný vliv nemá. Asi je něco špatně:o)

Daja Swito
milk&sugar (swit-o) Lady, muhehe:o)


takovej malej... vrahounek... muhehe...

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Mno, kdysi jsem o jedněch letních prázdn...

Mno, kdysi jsem o jedněch letních prázdninách dělal brigádu ve velkoskladu s potravinama. Všemožnejch smradů tam bylo víc než dost, ale opravdu nic v odpornosti zápachu nepřekonalo případ, kdy se ve velké přepravce s krabicovejma mlíkama jedno (nebo více) vylilo dovnitř a uleželo se pod tím igelitem, kterym byla přepravka obalená. Když člověk přepravku vybaloval, za nepředstavitelného puchu vyndaval jednotlivé krabice s mlékem, otíral je a nakonec se pod nejspodnějšími objevily stovky malejch bílejch kroutících se červů, přešla ho chuť na mlíko na několik dní dopředu...