Informace o článku
vzhůru k oblakům Inu, neodolala jsem a sáhla jsem po DVD, a že si jakože naservíruji akorát „music“, jen jako ochutnávku. Tahle částečka koncertu mne ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
21.02.2007 23:52:0021.02.2007 23:52:00

Madonna po X-té: The Confessions Tour DVD

vzhůru k oblakům

Inu, neodolala jsem a sáhla jsem po DVD, a že si jakože naservíruji akorát „music“, jen jako ochutnávku. Tahle částečka koncertu mne totiž rozsekala absolutně nejvíc. To byl takový nářez, že jsem neměla tušení, co se se mnou děje, protože jsem prosím byla zcela mimo sebe… muhehe… Podobnou euforii jsem snad ještě na žádném koncertě nezažila (Jacko – sorry, ale je to tak:o)

No a nechala jsem se úspěšně rozsekat opět, z DVD. Luxusní záležitost, praštilo to se mnou znovu, protože ač se jedná o záznam živého vystoupení (na což by teoreticky mělo stačit několik akčních kameramanů a šikovný střihač), vtáhlo mne to do stavu extáze v podobě hudebního videa, vypilovaného do posledního detailu show. Žádný zbytečný záběr, vše je fantasticky propracované, každý krok, každý pohyb, každá sebemenší zajímavost, která se odehrála spontánně, vše zabírané ve výborných „úhlech pohledu“ a vše je okořeněno řadou vizuálních efektů ze strany režiséra, taková třešnička na dortu. Skvělá podívaná, nemám lepšího vyjádření. Nepřijde Vám totiž, že sledujete koncert: nýbrž bravurně natočenou show pro TV konzumenty. A to jsem prosím viděla jen „music“, což bohatě stačilo k tomu, že mne to jednoduše posadilo na prdel. A dala jsem si to znovu… a znovu… a našlapaná „music“ mi brněla v mozku ještě ráno.

Hádám, že kdybych se na Madonnin koncert nedostala, a lačně jsem shlédla pouze DVD, šla bych si to hodit, že jsem TOHLE neviděla LIVE:o) Přitom pravdou je, že výbornou show perfektně doladil režisér, narozdíl od živého vystoupení stíháte všechno, co se na několika pódiích děje, a to v perfektně sestřihané verzi. Já už „dývko“ zahrabala do bordelu, aby mne nelákalo, a sjedu si ho na LCD TV později (snad u toho nepřijdu o život:o), ale vy neváhejte a sežeňte si ho, protože pokud vás živá vystoupení a show především baví, tak si to užijete se vším všudy.

Koncertní cédéčko je sice notně ochuzené, pár věcí tam chybí /třeba Ray of light:o(/, ale mně ke spokojenosti stačí, že tam je „music“. Muhehe.

Daja Swito
s vybušenou kůrou mozkovou a zmítána obnovenými zářijovými emocemi.No nářez… prostě nářez.
No a vážně netuším, jak rozchodím "future love" s koňmi na plátně. Hádám, že větší srdeční kolaps jsem nikdy předtím na koncertě neabsolvovala.
Už nic víc psát nebudu, čestný pionýrský.
Muhehe.


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: