Informace o článku
Ráno se se mnou tvrdě srazila hned tři nepříliš optimistická fakta. Zaprvé nejnovější díl LOST, jež se rychlostí 1,5 kbps stahoval od včera 15,40 hod,...
draacedraace
...denní cint...denní cint
16.02.2007 6:50:0016.02.2007 6:50:00

kontroverzní skutečnosti anebo zákony pana Murphyho?

Ráno se se mnou tvrdě srazila hned tři nepříliš optimistická fakta. Zaprvé nejnovější díl LOST, jež se rychlostí 1,5 kbps stahoval od včera 15,40 hod, což byl takový fofr, že po pěti hodinách měl hotovo 15%. Nazítří PC hlásilo, že jsou komplet, jenomže výsledný soubor má 86 MB, nikoliv 365 MB, takže někde je fatal error. A samozřejmě to nejde spustit. Nezbývá než vyzkoušet stažení v práci, protože jinak budu místo netrpělivé kukandy výt na měsíc.
Zadruhé spadl web Ticketpro. A to tak, že úplně. Chápu, že pokud draace usoudí, že někde nesmí chybět, tak vstupenky budou extrémně nedostupné, ale takhle zrádným a podlým způsobem?
A zatřetí situace, která mi zkazila náladu na celý příští pracovní týden: Hezucký a Mareš mají dovolenou. Budiž, stane se i v lepších rodinách, ale proč místo nich bude ranní show moderovat zrovna Ondra Vodný? Ten, který mne donutil o víkendech rádio nepouštět vůbec?

No fakt zlej sen. A tak tímto slavnostně vyhlašuji „týden bez Evropy2“. Taková měnší očista mysli a duše, muhehe:o)

Ale i ráno mi byla předhozena pozitivní skutečnost: svítá. Když klopýtám blátem mezi kameny od koně, tak už vidím, kde se nalézá můj dobrman. Hurá, hurá, hurá!!!

Daja Swito
tma je sice romantická, ale po praktické stránce naprosto blbá. I s baterkou. A to nezmiňuji neadekvátní množství bubáků, muhehe:o)


neeee.... neeeee.... jako fakticky neeeeeeeeeeeeeeeeee......... muhehehe:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: