Informace o článku
Juj, v poslední době je to jedna pastva pro uši za druhou. Především intenzita SH (sweet harmony, pozn. aut.) mne příjemně překvapuje, a to nejen na E...
draacedraace
...denní cint...denní cint
15.02.2007 16:19:0015.02.2007 16:19:00

o pastvě pro uši

Juj, v poslední době je to jedna pastva pro uši za druhou. Především intenzita SH (sweet harmony, pozn. aut.) mne příjemně překvapuje, a to nejen na E2. No co je hezčího než takový padající sníh spolu s SH? Jasně, hned to roztálo, ne nadarmo jsem místo „sníh“ užívala termín „výsměch“, ale to na povzdechu „heeezký“ nic neměnilo. Prostě to bylo moc, moc, moc hezký. Teda hezké, mám se prý vyjadřovat spisovně. Muhehe.
Dnes střihli SH v ranní show a zmínili i fakt, že v klipu jsou všichni nahatí, sodoma gomora… Akorát slečna, která vinou SH vypadla v Jackpotu, bo nepoznala interpreta, ji asi ráda mít nebude, protože soutěž měla slušně rozjetou ve svůj prospěch.

A zpráva, že do Prahy míří Chemical Brothers… Připadá mi, že za poslední dva roky sem jezdí zásadně interpreti, na kterých jsem já začala v posledních letech těžce ulítávat. Asi jsem opravdu byla hodná:o)
Teď ještě aby byly lístky. Pravda, nejsou levné, no ještěže se akce nekoná v Sazka aréně (hurá, hurá, hurá), to by stály nejmíň litr a půl. Sama jsem zvědavá, jestli se po vstupenkách na chemiků srpnový koncert zapráší už zítra anebo jestli se na show dostane i draace.

Jediný, kdo mi pastvu pro uši vytrvale sabotuje, jsou uši samy. Mno uši ani ne, spíš ucho jedno, a to levé. S mým citlivým sluchem nepopsatelný vopruz, když jedno hapruje a druhé je vzorné, grrrr…
Včera před spaní jsem stála hlavou dolů a lila si do ucha peroxid. Věřím tomu, že to zní nesmyslně, ale vzato do detailu: má český jazyk ekvivalent vyjadřující pozici těla, kdy je nejspodnějším bodem hlava? A lít si něco do ucha, pokud jste hlavou dolů, také jde, opravdu. A řekla bych, že jsem ono „něco“, co mi tam znepříjemňuje požitek z hudby a otravuje neustálým odléháním a zaléháním v podobě nepříjemného PLOP (neboli „lup“), potrápila důkladněji než proléváním v pozici ležmo. Bych nevěřila, jaký kravál umí peroxid v nejhlubší dutině ušní. Nicméně k jakémusi zlepšení došlo, přestože lepivé PLOP hází machry dál. Dokonce jsem uvažovala i o návštěvě doktora (jestli tam vůbec trefím, naposledy jsem byla na injekci proti tetanu a to už je pár let zpátky), aby mi klidně i drasticky pomohl, jenomže čekat v komunitě plné chrchlalů a prskalů a chřipkoidů… Brrr.
To by bylo to poslední, po čem vyloženě toužím, něco tam chytit a být nachcípaná. Zrovna já si to můžu dovolit, tahat vodu kůňovi do kopce s chřipkou, o nutnosti vydělávat penízky nemluvě.

Jedině uzmout koňskou stříkačku a vyzkoušet tlakový útok do vně ucha osobně. A jestli mi z hlavy vyběhne zubící se breberka a bude hlasitě nadávat, tak je jasné, že UFO existuje (pilotce tímto přeji brzké vyzdravení do úplné krásy: ta nová prsa výměnou za rakovinu jsem si nakonec rozmyslela:o)

Daja Swito
zdařile napodobujíce dementovo nošení hlavy s přidruženými kývacími pohyby ve snaze ožulit působení „čehosi“… grrrrr


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: