Informace o článku
Mou první myšlenkou ráno bylo „tak schválně, kolik?“ Otázka samozřejmě souvisela s avízovanou sněhovou nadílkou, protože Loeš s Patrikem s tím prudili...
draacedraace
...denní cint...denní cint
24.01.2007 23:40:0024.01.2007 23:40:00

Rána po ránu:o)

Mou první myšlenkou ráno bylo „tak schválně, kolik?“

Otázka samozřejmě souvisela s avízovanou sněhovou nadílkou, protože Loeš s Patrikem s tím prudili pomalu celou včerejší ranní show. A poslouchat v rádiu, jak přijde celorepubliková kalamita (tedy i u nás, nikoliv pouze všude okolo) a kontrolovat okno se stále stejným zjištěním, že pořád NIC...
Ano, večer padal poprašek, ale to s omílanými 15ti cm v nížinách nemělo nic společného.

Tudíž jsem první pohled z postele hodila do okna, ještě ležíce na polštáři. A okamžitě jsem byla vzhůru, protože na cípu střechy, která byla viditelná, byl.... poprašek.
„No to si snad dělají pr**l, ne?“ navztekala jsem se a hop k oknu. A vida, byl tam. On totiž foukal vítr a většinu sněhu z toho kousku střechy, na který vidím, záludně smetl:o)

Neuběhlo ani jedenáct hodin, a už jsem na sníh nadávala. Docela fofr, že? Po tolika týdnech čekání...:o) Že jsem musela seno vyhrabávat z pod sněhu, mi přišlo absurdní, protože kdyby mi tohle někdo řekl před týdnem, tak umřu smíchy. Ale durch mokří koně ověšení rampouchama a především ten můj, kterému u nosu mrzla nudle a klepal se jako ratlík, to mi kdovíjak romantické nepřišlo. Ještě jsem nezažila, aby se herky takhle hekticky hnaly domů. Fina jsem totiž také šoupla na noc do stáje, protože bych celou noc nespala z představy, že mu je zzzzzima, a on viditelně ve své kůži nebyl.

Jsem ráda, že se mi „daří“ mu léčit ten kašel. Vůbec poprvé jsem viděla, aby se herka třásla zimou:o(

Že bych vytáhla rolničky? Raději ne, ještě by to do rána roztálo, muhehe....:o)

Daja Swito
Taky s nudlí.
Tedy s nudlemi, na talíři. Já totiž miluju nudle. MŇAM!!!:o)


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Já raději neříkám nic, neb tady to již t...

Já raději neříkám nic, neb tady to již trvá dva dny a asi nemíní přestat :o) Ne že by mi vadil krásný výhled na zasněžené hory. Ne že by mi vadil svěží vzduch a večerní běhání v zasněženém ztichlém lese. Nicméně ráno mi cesta do valmezu netrvá už patnáct minut (body, co to je?), ale půl hoďky, přičemž polojedu polobruslím po ledovce a uježděném sněhu, pokud tedy auto vůbec prorazí závěje před garáží. Když se do toho ještě vloží šílení důchodci s čepicí za volanty šílených stodvacítek jedoucí bůhvíkam na letních gumách (beztak), je ranní cesta do práce docela obstojný adrenalin :o) Jen tak mimochodem - stále pevně doufám, že cyklistům odebrali řetězy (viz listopad) :o)))
Gravatar

No hlavně abys ty měl řetězy:o)))

No hlavně abys ty měl řetězy:o)))
Gravatar

Jo; zimní gumy samy o sobě bohužel nesta...

Jo; zimní gumy samy o sobě bohužel nestačí, ani když jsou úplně nový... o tom jsem se docela drsnym způsobem přesvědčil dneska ve 2 hodiny ráno...
Gravatar

Pokud mi je koupíš, slibuju, že je budu ...

Pokud mi je koupíš, slibuju, že je budu vozit :o)))
Gravatar

Mno, já sice mám svých 14 cm (oblíbené č...

Mno, já sice mám svých 14 cm (oblíbené číslo sakumprásk se vším všudy, hahaha), ale jsou mi vlastně k ničemu, protože kůň je nemocnej a nějakém živější hopsání a dovádění ve sněhu si mohu nechat jen zdát. Taková je realita.