Informace o článku
Včerejší neděle. V neděli se prý nedělá. Chachacha... v neděli se musí stihnout vše, co nebylo hotovo v sobotu. Já jsem většinu času věnovala hadovi, ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
15.01.2007 0:45:0015.01.2007 0:45:00

kterak mi v pokoji zpívalo UFO...

Včerejší neděle.

V neděli se prý nedělá. Chachacha... v neděli se musí stihnout vše, co nebylo hotovo v sobotu. Já jsem většinu času věnovala hadovi, resp. jeho bydlišti. Ono zrovna malé není, takže na akci padl průběžně celý den: vyprat písek, nechat rozmočit novou drť, vypucovat všechny ty kameny a kamínky a klacky, pak živé i umělé kytky, nádobu na vodu... terárko jsem vydezinfikovala párou (ano, zvládla jsem si i spálit prst:o), vyleštila sklo... se pokaždé leknu, že tam žádné není.


sušící se interiér hadího terária :o)

Vzpouzející se zmiji jsem během údržby ubytovala v kyblíku. Pár minut se protestně snažila vytlačit víko, ale dvě alba fotografií naštěstí nenadzvedla. A hryzla mne, potvora. Že by důkaz vděčnosti?
Kecám. Prostě jsem podcenila její dávání najevo, že bejvák jakože dobrej, ale kdyby byla ještě nějaká myš... Jenomže ona myš nedostane, protože před 14ti dny mi dvě z nich odmítla. Prostě jí nevoněly, chtěla jiné. A jestli si jako dáma myslí, že si bude vybírat, tak to teda nebude, hahaha.
Jinak had je dokonalá ukázka rčení „já nic, já muzikant“. Na to kousnutí jí stačila setina sekundy, než mi vlastně došlo, co provedla, tak už tam nebyla a z pod kmene se tvářila, že ona nikdy nic, přece...
Kecám. Moje mýdlem umyté ruce změnily její stanovisko ulovit celý můj prst:o)


Ufoni?

Pamatujete si ještě na Kytiččin vypráskaný týden?:o)
(viz http://draace.sblog.cz/2006/03/25/93)

Dárek od Kay a Štefana, jedna z nejbáječnějších věciček, kterými jsem kdy byla obdarována. Během dnešního dopoledne se Kyti rozhodla mi zpříjemnit soundtrack k Pulp Fiction, akorát že než se rozezpívala... Představte si, že sedíte u PC, a vpravo začne cosi vydávat mimozemské zvuky. Řešíte, jestli to není z repráčku, jestli něco po něčem nesjíždí, jestli Vás nešálí sluch... a ona to vyje narozeninová kytička. Znělo to jako signály UFO a představa, jak mne tohle probudí někdy v noci, no asi bych měla setsakramentského brouka:o)))
Nicméně nakonec se Kyti rozezpívala. Podařily se jí celé dvě sloky „happy birthday to you“ a chcípla. Tedy zvukově. Teď už se na mne zase jen žulí:o)

Daja Swito
nedělně naladěna.

PS: zase jsem měla modro v počítači. Že by to byla pravidelná „modrá neděle?“

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Po kom ten had asi bude? Muhehe :-))

Po kom ten had asi bude? Muhehe :-))
Gravatar

ta kytka umí zpívat ? to bych do ní ted...

ta kytka umí zpívat ? to bych do ní teda nikdy neřek´ ;o)))
Gravatar

Ta kytka umí věcí... Jíst lžičkou guláš....

Ta kytka umí věcí... Jíst lžičkou guláš... Chatovat... by ses divil ;-) navíc to je zdokumentované - Koumák to nafotil :-)))
Gravatar

No, že umí chatovat, to mě zrovna v tomh...

No, že umí chatovat, to mě zrovna v tomhle případě ani trochu nepřekvapuje ;o))), ale ten guláš si fakt moc představit nedovedu :-)
Gravatar

Tak až s kytičkou přijedete, chirurg jí ...

Tak až s kytičkou přijedete, chirurg jí vymění baterku :-D :-D :-D
Gravatar

kay... no jo, ale to mne bude Kyti pak s...

kay... no jo, ale to mne bude Kyti pak strašit pravidelně...:o))))
Gravatar

frostovi: tak chatující Kyti je zachycen...

frostovi: tak chatující Kyti je zachycená v tom odkazu, předposlení fotka, ale s tím gulášem si taky nejsem jistá...
Gravatar

Fluffovi: nesmíchal si dohromady dva Kou...

Fluffovi: nesmíchal si dohromady dva Koumákovy foto seriály? v jednom totiž řádila lžíce, a v druhém Kyti. Nějak si nepamatuju, že by v nějaké sekvenci hrály spolu jako tým, ale je dost možný, že se pletu, protože tohle na žádném ze svých žlutých papírků fakt nemám:D