Informace o článku
Ráno jsem pustila počítač a byla jsem překvapena. Těžko říct jestli mile anebo nemile, protože když jsem jej před necelými šesti hodinami vypínala, ch...
draacedraace
...denní cint...denní cint
07.01.2007 8:07:0007.01.2007 8:07:00

modrá je dobrá

Ráno jsem pustila počítač a byla jsem překvapena. Těžko říct jestli mile anebo nemile, protože když jsem jej před necelými šesti hodinami vypínala, chtělo se mi vyhodit ho z okna. Vypalování DVDček se proměnilo v lítý boj o úspěch, protože můj počítač se nemá rád s Nerem. Když Nero pracuje, tak všechno ostatní pracuje buď částečně anebo vůbec, k mému neskonalému nadšení. A podle toho také vypadá „spolupráce“ mne a PC:o)
Ale vraťme se k dnešnímu ránu, tedy k tomu druhému, kdy jsem přišla od koně. Zjistila jsem, že mám modré image Windows, takže lišta je modrá, panel nástrojů je modrý, i zatracenej Nero je modrej... Čím to? Co se událo, za dobu mé nepřítomnosti?

Nicméně pravdou je, že se mi to líbí. Ovšem zkusme si letmo představit, jak by vypadala situace v případě, že by se vzhled hodil do jiné barvy, např. do zelené, což je s výjimkou maskáčů má nejméně oblíbená barva (dobře – nesnášim ji, většinou). Kromě faktu, že bych propadla hysterii, si nedokážu představit, co bych s tím dělala... Ano, celý den bych zabila hektickými pokusy o přenastavení barev, což by v mé osvědčené metodě pokusů a omylů mohlo dopadnout i úspěšně, ale za jakou dobu?

A kdo ví, jestli bych vzteky tím oknem nakonec neletěla já, muhehe:o)

Daja Swito
modrá je dobrá, ale v kombinaci se žlutou je lepší


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Žirafa, muhehe. Já mám většinu věcií v c...

Žirafa, muhehe. Já mám většinu věcií v compu taky modrých, že by deafault? :-)) K těm barvám - než jsem šel na vojnu, zelenou jsem zbožňoval a mým snem byla Felicie v zelené metalíze. Po návratu z vojny už mně ta zelená poněkud přešla a jak tom je teď víš. Obývák ve žluto-modré a auto...no, zase modrá, ale Astra. V každém msěru změna k lepšímu, ne? :-)))