Informace o článku
kterak Česko našlo třetí SuperStar – a VARSKOU, hujaháááá:o) Ano, sledovala jsem SuperStar. Důvodů je několik, ale mám nejapné tušení, že jsem je v bl...
draacedraace
...denní cint...denní cint
18.12.2006 23:58:0018.12.2006 23:58:00

o SuperStar

kterak Česko našlo třetí SuperStar – a VARSKOU, hujaháááá:o)

Ano, sledovala jsem SuperStar. Důvodů je několik, ale mám nejapné tušení, že jsem je v blogu určitě vypisovala, v souvislosti s druhým ročníkem této soutěže. Mimoto SuperStar znamenala předzvěst LOST, a na těch opravdu ujíždím, hahaha, takže jsem se na nedělní večery těšívala. Mno, SuperStar skončila a LOST mi během svátků přijedou v podobě dvou kompletních a jedné nekompletní série: kdepak jsou všechna má předsevzetí, že to chci mít servírované jakožto seriál a těšívat se od dílu k dílu?
Ale vydržte to, sakra, když už to doma mají všichni, grrr...

Zpět k SuperStar. Vítězství Zbyňka Drdy jsem očekávala, protože on je přesně ten typ, nad kterým se budou rozplývat babičky, maminky a vnučky. A zpívat umí, o tom žádný pochyb, viděla jsem skoro všechna finálová vystoupení. Oprava: slyšela, protože od prvotních výběrových kol jsem se zaměřila výhradně na poslech. Libuji si v cover verzích, v profláklých hitech zpívaných novými lidmi, takže tahle hudební „kulisa“ mi víc než vyhovovala, ať už při uklízení, opravování koňských cajků, skládání prádla, třídění fotek na PC... Bavilo mne to, hodně moc. Některé kousky skutečně byly lepší než originál:o)

Jeden fakt se pořadu nedá upřít: excelentní výkon Leoše Mareše. V porovnání s tím, jak se plácal v moderování Big Brothera, je to jako nebe a dudy. Jeho působení v soutěži mělo vtip, osobitost a říz, rozhodně to nebyla táhnoucí se nuda, jako v případě minulé série, kdy Něrgešová marně hledala jakýkoliv náboj z premiérového ročníku a její kolega, jehož jméno už si ani nepamatuji /není proč/ byl sice usměvavý, ale tím jeho charisma definitivně zhaslo. Leoš odmoderoval SuperStar na jedničku, některé jeho hlášky stihly zlidovět a kdo viděl dnešní sestřih, mi jistě rád dá za pravdu, že výstižněji zachycená atmosféra v podobně laděných pořadech se hned tak někomu nepodaří. Porota výborná (ačkoliv Ilona Czáková mi občas přišla, že mluví z cesty), soutěžící skvělí (nejvíce mi k srdci přirostla Tereza Najdekrová) a moderátor vynikající. Co víc si přát?:o)

Jinak vítězství jsem po vyřazení Terky přála Leoně, makala tvrdě, odvedla na sobě mimořádný kus práce. Klobouk dolů.... pane Hejmo...:o)
Akorát Hvězdnou pěchotu měl vyhrát ten druhej, no. Protože byl mnohem, mnohem lepší než hoch mlátící hlavou. Jinak spokojenost.

Daja Swito
Již bývalý nedělní TV divák.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: